Thursday, June 27, 2013

Mai Pi DRB – HICOM AUTOFEST 2013

Hi Korang,

This is 48 hours sponsored post, please scroll for new entries 

Hah, mai sini cheq nak habak citer Hot Story yang akan berlaku kat Penang nanti wei.

La apsal plak aku cakap loghat utara ni ek

Ishk ok ok cakap KL la senang


Camni aku nak citer sket pada hujung minggu ni akan berlangsung DRB–HICOM AUTOFEST 2013 di SPICE (Subterranean Penang International Convention Exhibition yang lebih dikenali sebagai PISA.Eh bukan menara condong kat Itali tu ye.


Of course banyak nanti jenama kereta-kereta keluaran DRB-Hicom seperti Proton, Lotus, Audi, Volkswagen, Honda, Suzuki, Mitsubishi, Isuzu, Modenas dan Can-Am Spyder akan dipamerkan untuk tontotan orang ramai. Dengan ini, orang ramai dapat lebih mengenali kereta-kereta keluaran DRB-HICOM ni, so tak delah orang kebanyakan cam kita ni ingat kereta-kereta ni mahal dan diimport dari luar negara.


Lagi plak event ni bukan sekadar pasal car showcase je, ada gak informasi terkini dan tawaran hebat yang berkaitan dengan kereta macam pakej sewa beli kereta, loan pinjaman dengan dan pakej trade-in pun ada gak.


Di antara kemuncak event DRB–HICOM AUTOFEST 2013 adalah pertunjukan Mitsubishi G4 Concept Car, preview kereta terbaru dan motorsikal dan yang best tu ada pertunjukan stunt motorsikal Modenas dan juga para pengunjung dapat test drive kereta impian semua orang di Malaysia iaitu Lotus sports car.

Apa? Lotus sports car, haruslah aku mau kan.


Tak per tak per, kalau tak dapat test drive its ok sebab para pengunjung berpeluang memenangi hadiah utama iaitu kereta  baru dalam lucky draw special dan termasuk gak  3 buah motorsikal elektrik Modenas CTric dan hadiah-hadiah lumayan yang lelain semasa acara berlangsung.


Wei orang utara meh mai singgah na..


DRB-HICOM AUTOFEST 2013

Tarikh: 28 hingga 30 June 2013

Lokasi: SETIA Spice (formerly known, PISA) Jalan Tun Dr. Awang Pulau Pinang

Masa: 11 pagi – 9 malam

Masuk PERCUMA tau! FREE of charge. Tak yah kuar duit ek. Kalau ade orang mintak kat pintu masuk tuh, pepandailah korang kuntau ek. Eeehe



Ishk buat kat KL kat best, bolehlah aku habaq kat Mr Big confirm dia mau punya lah. Tapi bagi chance plak depa kat utara tu kan.

So orang Penang, Kedah, Perak Utara (alah korang pun dekat kan) mai na ke DRB–HICOM AUTOFEST 2013, mau tau kot-kot berkenan dengan kereta yang dipamerkan tu kan.

CubalaH korang tengok kereta Proton Saga yang bayaran bulanan RM250 tuh, mau tau berkenan dihati kan


Bestnya, boleh usher kereta baru kan!

3 comments :

Farah Waheda Wahid said...

Kak Lily... boleh lah ricky2 nak beli kereta baru...he he he...pas tu jangan lupa bawak Farah pusing2 tau...

Bahrain Ramlan said...

best tgk..macam menarik je...

hazman aka species1980 said...

whoaaa....rezeki nie boleh buat modal beli gadget baru...hehhehe