Thursday, June 6, 2013

Samsung Note 2 Amber Brown Special Edition Idaman Kalbu

Hi Korang,

Bila kita tengok warna coklat apa kita rasa?

Tentulah rasa tenang, aman dan down to earth kan. Yelah coklat bukannya warna garang macam merah atau jingga.

Aku suka warna coklat ni sebab ianya natural colour. So kalau ada function yang formal bagi aku warna coklat ni senang nak BLEND IN.



Macam hari ni aku pakai semuanya coklat.  Malas nak pakai office attire coz lepas tu nak kuar pi site plak kan. So ini rasanya paling mudah sekali, tak menampakkan casual  dan bila pakai jacket dah jadi formal kan. Dah selamat di situ dari kena panggil dengan HR kan.


Bila pakai warna coklat ni boleh menampakkan kita ni friendly, mudah di tegur, steady dan timbul rasa confident. Yelah barulah gaya mutu keunggulan.

Heheheheheh

Begitu gak lah dengan Samsung Note 2 – Amber Brown special edition ni. Nampak cam elegant je bila ada kat tangan. 

Baru je launching ni. Specificationnya semuanya sama cam Note II yang lelain but colournya different.

Meh layan video Samsung Note 2 - Amber Brown ni ek




General Specification for Samsung Note II Amber Brown

Network/Bearer and Wireless Connectivity

  • HSPA+21
  • EDGE / GPRS (850 / 900 / 1,800 / 1,900MHz)
  • HSPA+21mbps
  • WiFi a/b/g/n HT40
  • Wi-Fi Direct available
  • Bluetooth technology v 4.0 (Apt-X Codec support) LE
  • NFC available
Display

  • HD Super AMOLED
  • 5.5"
  • HD (1280 x 720)
  • S Pen available

OS

  • Android 4.1 (JellyBean)
Chipset

  • Quad Core Processor
  • 1.6GHz CPU Speed

So apmacam? Teruja tak... Haruslah kan. Ni yang rasa-rasa nak angkat satu ni.



5 comments :

Alin Marlini said...

dari yang 1 hingga ke 2 memang awesome. Gajet idaman ni cik lily...kumpul2 nak beli gak...hehehe

mohon cik lily vote Alin Marlini ek
http://denaihati.com/undian/undian-contest-sbddb13

TQ

Im happy being alone said...

angkat satu cik lily!! saya beli putih..minat kaler pink tapi pink kuar a few weeks lepas saya beli siputih tu..huhu..takpelah..putih dihatiku..hehe

hazman aka species1980 said...

Hurmm... kalau dapat buat review seminggu pun sempoi nie......

Mimie Freakontangious said...

Not really interested in the phone, but that video is ... super sweet!!!

Amanda Suria said...

Wow..cantik...ni dh tema kaler SA untuk raya ni...