Friday, June 21, 2013

Powerbank PME MX-50 ‘PINK’ Menawan Hati

Hi Korang,

sila hiraukan muka mata panda tu ek, eyebag takut ooo

Ada orang kat opis aku ni still tak tau POWERBANK tu ape, cian kan. Nak tak nak aku explain sket kat dia. Maklumlah abang tu cam buta IT sket. So aku suruh dia baca aku entry aku ni


Apa itu POWERBANK?

Ianya merupakan satu gadget /aksessori yang digunakan untuk mengecas smartphone, camera, ipad, tablet. Maknanya kita tak perlu nak risau kalau travel kemana-mana tak kisahlah pi pasar ke shopping ke, ada meeting luar ke kan. Kira macam external battery gitu. Bagi aku senang nak bawa pi memana masuk je dalam poket ke, handbag ke.


Power PME MX-50 yang aku ada ni merupakan powerbank paling slim sekali yang ada dalam market iaitu 8.8mm, keluaran dari Denmark dan Powerbank ini support segala jenis device dari keluaran Apple dan device yang ada micro USB macam Samsung, HTC, Blackberry. So 1 Powerbank untuk 2-3 gadget, jimat sket duit.

set ada kat dalam kotak powerbank ni

Ada 4 warna, hitam, putih, biru dan pink. Designnya cantik kan, simple je sesuai dengan orang-orang macam aku yang suka on the go ni kan.


nampak tak bateri berjalan, tengah charge la tu

Macam Powerbank PME ‘Pink’ ni powernya sebanyak 5,000 mAh. So bolehlah kalau nak caj smartphone biasa-biasa dapat 2-3 caj penuh sebelum kita caj balik Powerbank tu kan. Ikut kapasiti lah Powerbank tu sendiri. Lagi besar kapasiti lagi banyak kali korang boleh guna.

ni tengah charge powerbank ni kat PC

Kat mana nak dapatkan Powerbank Slim Lite ‘PINK’ ni

Korang boleh check it out di www.juztshop.com . Kat website ni ada macam-macam barangan IT dan gadget boleh di beli secara online, yang latest tau. Diorang ni pun ada gak menjual barangan produk dari Jepun, barangan kecantikan, keperluan dapur, kids item dan memacam lah.

tengok register je dan ada diskaun

Bagi Ambank credit card user, juztshop ni menawarkan skim ansuran mudah 0%. Gerek tu kan.

So apa lagi, moh lah check it out www.juztshop.com ye

Aku tengok banyak lagi barang yang syiok2 ada kat website ni ek, ni yang rasa nak mengabiskan duit ni...

Siapa yang tak de Powerbank tu, silalah beli satu, senang kan korang gak la...






5 comments :

hazman aka species1980 said...

Menarik nie... boleh buat present kat Gadis Misteri Ghazal laa....hahahaha

Innanie | Ariffin said...

sounds good. kita pun tgh cari power bank ni. tapi kat pasaran biasa mahal lah kak. cecah ratus2 kan!!! hmmmm :( kena pikir 14 kali

boni kacak said...

wah.. betul-betul jambu tu.. ehehe

Amanda Suria said...

I nampak pink di situ...

Drexar21 said...

Nipis dan berkapisiti tinggi. Menarik dan sesuai untuk mereka yang nak simpan dalam beg mahupun kocek bagi lelaki :D