Monday, June 17, 2013

Heaven On Earth Massage Oil, Lega Sket Rasanya

Hi Korang,

Lama tak citer pasal kesihatan ni.

Meh la citer sket


Terima kasih pada HiShop Malaysia coz sudi bagi aku review aromatherapy oil yang best ni. Bukan main besar kotaknya, warna PiNK yang sangat cantik.

Inilah dia


Heaven On Earth Premium Massage Blend Oil - 
Aches & Pain Relief (100ml)

Bila dah berumur ni, bergerak non-stop sket dah mula sakit. Otot-otot mula mengeras. Jalan lama sket dah mula urat-urat kaki ni sakit, kenalah cari minyak urut kan. 


Heaven On Earth Premium Massage Blend Oil memang melegakan sket sakit-sakit kat seluruh badan. Tuang sket kat tempat yang sakit tuh, dan terus mengurut. Lega bukan main pas tu, kurang sket sakit kan.


Lagi plak minyak urut ni sedap baunya, di perbuat dari Grape seed oils, Rosemary & Lavender and other essential oils. Haruslah dapat tenang dan nyaman je.


Korang pun kalau dah cuba bolehla dapatkan dari HiShop Malaysia ni. 

Check it out

Subscribe Newsletter

Bukan setakat aromatherapy oil je ada banyak lagi beauty product yang korang boleh dapati kat HiShop Malaysia.

Confirm korang suker la...


3 comments :

KiD said...

waaaaahhhh... grape seed oil.. mesti banyak khasiat!

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....mesti bestkan sambil mengurut menghidu baunya yg harum n nyaman tu...;)

hazman aka species1980 said...

whoaa... kalau letak time buat body massage mesti lega dan lena nie....