Monday, June 3, 2013

Hari Ni Cuti

Hi korang,

Nothing much mau tulis hari ni coz aku cuti hari ni.



Bukan apply pun boss yang kasi, biasalah pekerja workaholic cam aku ni kena paksa cuti. Hehehehehehe just kidding wokeh.

Company aku memang pelik sket, orang keje ktorg cuti tapi orang cuti ktorg plak keje. Biasalah company Jerman memang cam ni

So blog pun cuti gak ek, aku malas nak update lah.

Kemas rumah lagi penting time cuti-cuti ni, terapi minda katanya

Hahahahaha happy monday korang!



5 comments :

Farah Waheda Wahid said...

happy monday kak...enjoy your leave for today... *_^

hazman aka species1980 said...

owhhh... no wonder u nak ajak aku jenjalan.... rugi betul laa.... huhuhu

Mia Liana said...

Selamat bercuti..... ;)

Sharinginfoz said...

Memang seronok btl dapat cuti

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...selamat bercuti n mengemas rumah yer...:)