Friday, November 12, 2010

Semalam Ada Joget Lambak Di Zouk,KL

Hi Korang,


Semalam aku ke Zouk KL. Dapat invitation from Nuffnang, Digi Pimp My Music.

Banyak oo celebriti yang datang. Di antaranya Lady Gaga, AC Mizal, P Ramlee, Adam Lambret,Elvis Presley, Jason Mraz, Michael Bublay, Kurt Cobain, Azwan Ali, Pak Tejo, Jaafar Onn, Siti Nurhaliza dan ramai lagi lah.



Dan tetiba, aku boleh ada pentas buat joget lambak plak.

Dah, dah.. Korang jangan bagitau mrBig plak. Mampus aku kene gelak tak ingat dengan dia. Ini gara-gara nak menang hadiah lah. Yang akhirnya aku dapat GLEE mug je. TQ Robb.

Oklah, korang tunggulah next entry. Gambo tak cukup lagi. Tengah tunggu daydeck post kat blog dia.

P/s: Korang yang ada gambo aku joget tu, tolonglah bagi kat aku ek.. Jangan nak buat scandal2 murah okeh.. huahuahuahua.. Terutama sekali P.Ramlee. Ingat tuh!

TQ, Yobsumo (cilok gambo joget nie)

19 comments:

JAI said...

Sahh..korang dengki dengan aku..hehehe..mataku hampir buta semalam dek flash lampu berkelip-kelip amik gambo P.Ramlee..wakakaka

ManjaIxora said...

holaa.. bestnyer... hohoho...

- zuriey - said...

fuyoohh joget lambak..mentang2 lah orang melaka..hehe

h4ni3 said...

tarian ape ko buat atas stage tu lily?
kekkee

sw33tdarling.com said...

Wooowwww, hebat CikLily... cannot play2 laa gini... heeeee

www.sw33tdarling.com


p/s: nak mintak tolong re-install
link sw33tdarling kat ur bloglink.
ada error laa on update view dia tuu..

hamzah ian said...

tiada gmbr ku.. sob2.

CikLilyPutih said...

@Jejai
mane ada dengki, suker2 je nak sakat ko lah

CikLilyPutih said...

@ManjaIxora
takper lain kali join tau

CikLilyPutih said...

@Zuriey
ala ko jeles kan, lain kali ko ikut tau

CikLilyPutih said...

@hanie
tarian lucah ops lucu lah..

CikLilyPutih said...

@Amy
ala biasa2 je nie..

link prob ek? ok ok jap lagi betul kan

CikLilyPutih said...

@hamzah
ko kan dah glamour, tak yah gambo. tunggu dr camera daydeck tau

YobSumo said...

hahaha. aku rasa more to zapin ni, bukan joget lambak....

YobSumo said...

hahaha. aku rasa more to zapin ni, bukan joget lambak....

dD Fabulous | sitekateki said...

i suke jogets2 gitewww...

hazman aka species1980 said...

Yang penting.... tak pulang dengan tangan kosong.... ekekeke

Anonymous said...

Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.

Bella Enveeus said...

hahhaa nampak sangat menghiburkan.. ahhh sedihnya tak dapat pergi.. dah la lepas ni tak ble bagi alasan dah.. dah takde exam, semua akan saya terjahi! lol

Anonymous said...

Man, really want to know how can you be that smart, lol...great read, thanks.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails