Sunday, July 12, 2015

Shopping di JPO (Johor Premium Outlet) Kulaijaya

Hi Korang,

Weekend memang tak de buat apa pun kat JB ni.

Nak masak, ermm tak de dapur
Nak basuh baju, pi laundry sajor
Nak tidur, wei bosan tuh kan.

Sudahnya berjalan jelah.


Nasib baik sabtu lepas kawan aku Ita balik JB umah mak dia kan. So sempatlah ktorang outing pagi sabtu tuh. Aku heret sekali Cikgu Mar lah. Ktorang berempat termasuk Marissa (anak Cikgu Mar) dengan tak de arah tujuan terus ke JPO (Johor Premium Outlet), alah dekat je dari Skudai ni ek.

Sesampai je dalam kul 10.30am cam tu.


Orang belum ramai lagi, so dapatlah masuk ke semua butik kat sini. Tak yah nak tunggu beratur panjang kan. Masuk butik Coach pun tak yah beratur, lama gak kat dalam tuh. Memang sale giler sampai 60% tapi off season punya lah. 

cantik plak sling bag Victoria Secret ni kan

Ktorang masuk banyak gak butik beso-beso tapi butik Marc Jacob tu memang tempting sungguh, handbagnye even dah diskaun 50% but still RM2k lagi tuh. Sakitnya ku disini di dalam hatiku huahaauhau

Tak tau nak beli apa, singgah jelah beli baju, wrislet je


Tengah jalan-jalan tuh terserempak plak dengan Fafau alah DJ HotFM tuh. Sempat gak berselfie dengan dia, sporting sungguh kan. 


Actually bukan nak shopping sangat pun, saja nak chill out dengan old buddies kan. Maklumlah ktorang ni walaupun duduk dekat2 je kat KL tapi memang tak de masa nak jumpa langsung. 

So time lah masanya untuk catch up everything. Itulah kawan baik tak yah selalu jumpa pun tak per tapi keep in touch itu sudah semestinya kan...

Have a great weekend everyone...


3 comments :

adianiez AIDA said...

fafau ?!
best nyer...

LYAfrina said...

bestnyer..xpernah smpai lg sini.. kna spend byk rm la klo k sini

Amanda Suria said...

masuk JPO memang la giler kejap...tp harga buat sakit jantung jugak...hehehehe....jumpa fafau? untung la...