Monday, July 27, 2015

Nak Join TRAVELOKA Lucky Getaway, Boleh Pi Bercuti Kan

Hi Korang,


Lepas raya ni, musim cuti-cuti Malaysia bermula lagi.

Aku rasa ramai yang duk plan ke mana nak pi bercuti hujung tahun ni kan, tak kira dalam Malaysia mahupun oversea janji dapat berjalan kan. Macam ktorang berdua setiap hujung tahun memang berjalan sakan cuma dalam Malaysia je kan sebab aku rasa banyak lagi tempat dalam negara kita ni tak abis dijelajahi, even Gunung Jerai pun aku belum sampai lagi tau. Hauhauahuahauhau

So kenalah bersiap sedia dari sekarang kan!!

Kumpul duit, book tiket flight, book hotel, prepare itinerary nak berjalan kira semua sekali kena plan dengan baik. 

So jawabnye? 

Let’s check it out www.traveloka.com/en-my


Dalam apps ni kita boleh buat booking flight, booking hotel dengan harga yang murah lagi cepat, only 5 minutes je wokeh. Dalam negeri, luar negeri kemana aje pun boleh. Ikut je step by step yang diberikan. Hah settle kan! Bolehlah berjimat-cermat dari sekarang.

Ada berita baik untuk korang yang duk sibuk search kalau ada travel secara percuma kan. Ni aku nak kongsikan kat korang ni, www.traveloka.com/en-my sedang mengadakan online contest kepada semua kaki jalan kan.

Caranya, mudah saje!


Ikut je langkah satu per satu ni ek 

1. Pi ke www.traveloka.com/en-my dan pilihan destinasi impian korang

2. Log in ke widget melalui Facebook atau email. Ni klik widget bawah ni ek

TRAVELOKA GIVEAWAY

3. Ceritakan kenapa korang berminat nak bercuti ke sana

4. Kongsikan atau Share di social media accounts korang dan bagitau kat kengkawan korang yang korang join Traveloka Lucky Getaway contest 

5. Ada 1 pemenang setiap minggu 

6. 5 finalists will be selected from these weekly winners

7. Finally, from these 5 finalists, we will select 1 Grand Prize winner to be announced at the end of the contest 

Yang best tuh, ada hadiah misteri mingguan dan juga Grand Prize of USD 500 voucher. Banyak tu wei, bayangkan kalau aku dapat kan. Wow wow wow panjanglah langkah aku berjalan hujung tahun ni kan.

Dah apa tunggu lagi, mehlah join.

Bukan kena kuar duit pun just kuar tenaga untuk klik-klik taip je cerita menarik korang.



4 comments :

ietams said...

bestnya! boleh try ni nanti..
tq ciklily!

hazman fadzil said...

whoaa.... menarik jugak nie - boleh aku cuba untuk projek cuti-cuti malaysia tak lama lagi... hiks

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

OKEY SATU LAGI SELAIN BOOKING.COM
TQ INFO KAK

Diana Rashid said...

menarik ni..yang suka travel patut cuba ..