Tuesday, July 21, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

Hi Korang,

Rasanya dekat seminggu tak menulis kan

Tangan rasa cam laju je nak menaip tapi otak plak tepu akibat makan lemang banyak sangat kan.

Bukan apa, musim cuti panjang ni rasa malas benau nak bukak laptop untuk update blog kan, kalau setakat social media tu kat tangan je pun hahahahha


Anyway nak ucapkan kepada pembaca setia blog www.ciklilyputih.com Selamat Hari Raya Aidilfitri serta Maaf Zahir dan Batin.Manalah tau ayat-ayat yang aku tulis tu ada menikam lubuk hati korang kan, huhuhuhuhuhu

Ok itu je

Sambung cuti lagi dan nak pi beraya pas ni hahahahahha




6 comments :

Amanda Suria said...

Selamat Hari Raya CLP...Maaf Zahir Batin...

Nadia Johari said...

banyak makan memang jadi tepu..hahaha..lagi-lagi raya ni..

Sue said...

Selamat Hari Raya cik lily :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alolo anjernye diaaaa

hazman fadzil said...

Selamat Hari Raya beb..... gambar sweet manja gitu yekkk

Hanim Hashim said...

Camat aghi ghayer kak Lily ...alolololo manje ngat ngan cik abg dia tu hehehhe :D