Sunday, July 12, 2015

Nak Joinlah Peraduan Ceria Raya Bersama F&N

Hi Korang,

Khas bagi mereka yang kaki contest!

Ada contest menarik dari F&N Beverages Marketing Sdn. Bhd ni. 


Peraduan Ceria Raya Bersama F&N bakal menawarkan hadiah berjumlah lebih daripada 1 juta Ringgit. Hadiah-hadiah yang disediakan termasuklah sebuah MPV (kenderaan pelbagai guna), sebuah kereta sedan dan kediaman kontemporari di Shah Alam, Selangor bernilai RM1 juta! Terdapat juga hadiah-hadiah harian untuk dimenangi dan apa yang anda perlu lakukan hanyalah menikmati pelbagai jenis minuman F&N pada Hari Raya ini!

Peraduan Ceria Raya Bersama F&N ini sungguh mudah untuk disertai. Anda hanya perlu melakukan empat langkah mudah berikut untuk menang besar!


1) Beli mana-mana produk F&N yang terlibat dalam peraduan ini. Jenama-jenama yang turut terlibat adalah 100PLUS, F&N Fun Flavors, F&N SEASONS NutriSoy, F&N SEASONS NutriWell, F&N SEASONS Tea dan Oishi.

2) Jawab 3 kenyataan 'BETUL' atau 'SALAH' pada borang penyertaan.

3) Lengkapkan borang penyertaan dengan butiran peribadi anda.

4) Hantar penyertaan anda bersama-sama dengan Bukti Pembelian (tab tarik, label botol atau pek TetraPak jenama yang terlibat) dan hantarkan ke alamat:

Peraduan CERIA RAYA BERSAMA F&N
Peti Surat 8861, 
Pejabat Pos Kelana Jaya,
46899 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Lima peserta akhir yang bertuah akan dipilih daripada penyertaan peraduan yang layak dan dijemput untuk mengambil bahagian dalam suatu acara pada bulan Ogos, di mana mereka akan melalui satu siri cabaran untuk memenangi lima hadiah utama yang hebat. Pemenang dipilih berdasarkan satu siri cabaran di acara tersebut dan diberi peluang di ‘pilih dan menang’ dengan kunci yang betul berpeluang memenangi Hadiah Utama. Pemenang berpeluang membawa pulang sebuah rumah impian 80' x 20' (ruangan binaan 2429 kaki persegi) yang terletak di kawasan perumahan prestij di Laman Glenmarie, Shah Alam Selangor bernilai RM1 juta!


Hadiah lain yang ditawarkan di acara akhir adalah: 

• Hadiah Pertama, sebuah Toyota Innova 2.0E M/T bernilai RM97,000;

• Hadiah Kedua, sebuah Nissan Almera 1.5L E A/T bernilai RM63,000;

• Hadiah Ketiga, satu Set Sistem Teater Rumah yang terdiri daripada 1 TV UHD Samsung 65", 1 Sistem Teater Rumah Samsung & 1 JBL Sound Bar bernilai sebanyak RM30,000; dan

• Hadiah Keempat, iaitu wang tunai RM10,000.

Bukan itu sahaja – F&N juga akan memberikan lima (5) hadiah harian, iaitu wang tunai RM200 setiap satu, untuk 61 hari berturut-turut kepada pemenang bertuah!

Jadi, apa tunggu lagi? 
Sebarkan berita gembira perayaan dan anda semakin hampir untuk berpeluang memiliki rumah impian bernilai RM1 juta dengan peraduan Ceria Raya Bersama F&N!

Peraduan Ceria Raya Bersama F&N berlangsung dari 1 Jun 2015 hingga 31 Julai 2015. Borang penyertaan peraduan boleh didapati di semua kedai yang menyertai di seluruh negara dan boleh dimuat turun daripada laman web FNBM http://www.fnbm.com.my/

No comments :