Wednesday, July 29, 2015

Beraya Di Nandos Sunway Putra Mall Bersama #BloggerKakiMakan

Hi Korang,

Raya-raya pun sibuk nak pi makan ayam lagi kan.

nampak Shakiddo menyelit kat belakang kan..

Eh ayam Nandos tuh, mana boleh jemu wei hehehehehhehe

menunggu diorang ni sampai sempat aku shopping beg laptop kan

kali ni sohoque banjer plak huahauhau

Ktorang dengan bebudak #BloggerKakiMakan ke outlet Nandos di Sunway Putra Mall, alah berhadapan dengan PWTC tuh. Dulu shopping tu nama The Mall, sekarang dah tukar lah maybe management baru kan. Senang nau nak pi, ikut sign PWTC so sampailah kat shopping mall ni.


Outlet yang baru ni terletak di level Ground Floor, turun je daripada ecsalator bahagian tengah tuh, tinjau ke kiri nampaklah restoran Nandos ni.






Not bad juga deco restoran ni, kemain unik lagi. Kira macam esklusif gituh. Tengok ni

Kan! cantik kan!

menu kecik yang ada semua gambar menu makanan kan

soft drinks, free refill ek

Sebab hari tuh ktorang dah cuba makan Ramadan Platter, now tukar selera lah sket. So memasing pun ikut tekak memasing time mengorder makanan. Yang best tuh, nama makanan kan ala-ala latin sket so blur-blur nasib baik adik waitress tuh tunjukkan gambar so barulah senang nak order.

Chicken Soup - roti macam butterfly kan

Grilled Chicken Wrap dengan 2 side dish

Angry Mango Wrap with 1 side dish

Espetada Carnival with 2 side dish

Grilled Chicken Burger with 2 side dish

Butterfly Burger with 1 side dish

Chicken Wings with 2 side dish

Grilled Chicken Cataplana



Tengoklah sekali makanan sampai, rasa cam juling bijik mata tak tau nak makan mane satu. Hehehehhe

semua sos mesti kena ada kan


Bila time makan tuh, kemain senyap memasing makan. Begitu tekun sekali tanpa pandang kiri kanan huahauhau. Dah kenyang tuh, barulah memasing buka mulut balik sambung bercakap.

sebelum makan, mesti kena amik gambo dulu huahauhau

Korang kalau tup-tup terpacul kat area PWTC ni then tak tau nak makan apa, mai la singgah ke sini ek.

Restoran Nando's
Lot LG 24, Sunway Putra Mall, 
Kuala Lumpur

Phone:03-4050 1852
Hours: 10:00 am – 10:00 pm

Just check it out di nandos.com.my untuk keterangan lanjut ek.

4 comments :

eyza said...

Suka sangat buat orang terliur... geramnya.. hihihi..

zulhilmitempoyak said...

meleleh...!! happy ja muka-muka dapat makan kan. ;D

Rizziela said...

dah lama x makan nandos..s.edap

Nooraini Ali. said...

bahaya follow blog cil lily, mmg boleh terliur ini .