Monday, July 13, 2015

Pengacau Raya

Hi Korang,


Selalunya iklan raya mesti yang nak sedih-sedih je.

Yang suka sangat buat orang yang menonton tu menitik air mata. Kenapa mesti nak nangis kan? Mentang-mentang raya ni orang akan banyak mengisafkan diri so iklan pun kena sedih yang melampau kan.

Ishkk terus aku jadi malas nak tengok iklan raya ni.

But iklan ni unik sket, si 'Pengacau Raya'..

Aku memang suka sebab kelakar sangat, tak caya meh tengok nie


Kan?

Kan?

Kan?

Kelakar kan.

Kisah seorang suami mualaf yang excited nak beraya untuk pertama kalinya. Di sebabkan sikapnya yang over excited tuh, dia jadi pengacau raya. Walaupun tujuannya baik untuk membantu semua orang tapi semuanya tak menjadi hahahaaha

Korang tengoklah sendiri kan...

Ini merupakan iklan raya 2015 yang paling seronok aku tengok. Pandai sungguh script writer buat jalan cerita ek. Memang berjaya menarik hati aku betul.

Sebenarnya tukang cerita tu yang pandai main peranan bagi menjadikan jalan cerita tu lagi sedap hahahaha 

Nak balik raya... Nak balik raya...



5 comments :

adianiez AIDA said...

adui bertambah xde mood nak keje ari ni sampai lusa.
mau balik kg!!!
raya raya raya...

LYAfrina said...

hehe..sgt2 mghiburkan.. berulang tgk ni

LYAfrina said...

nak balik rayaaaaaa...nak balik rayaaaaa...
hahahaa

zulhilmitempoyak said...

tak tau kenapa dia bleh buat orang nak tekan play. hahaha

Amanda Suria said...

tengok sorang2 kat opis...terus tergelak...hahahahaha...memang kelakar