Monday, July 13, 2015

Makan Di Restoran Selasih, Dataran Bandaraya JB

Hi Korang,

Apalagi nak buat duduk di JB ni kan.
Hang out dengan kengkawan pi makan buka puasa la kan.

Kali ni kitorang pi makan di Restoran Selasih.


Seriously aku tak tau pun kewujudan restoran ni. Dulu tempat ni macam private property gituh so nampak tak de orang je tempat tuh.

Teh O Selasih
Sedap jugak teh o di letakkan sekali dengan biji selasih. Unik tapi sedap gaklah



Restoran Selasih ni menghidangkan makanan tempatan mahupun makanan barat. Di sebabkan malam tu aku cam lapo sangat nak makan nasi so ktorang order makanan goreng-goreng jelah kan

Nasi Goreng Seafood

Kuay Teow Goreng

Spagethi Bolognese 

Chicken Wings



Yang ni special sampai aku boleh terlupa nama plak, sedap tu dessert ni. Order satu je plak, so berebut-rebut gaklah ktorang makan kan. Nak order satu lagi mesti dah tak makan punye. 

Korang yang kat JB ni boleh lah cuba pi makan kat sini ek

Restoran Selasih
Dataran Bandaraya
Johor Bahru

Nampak macam esklusif  dan ramai orang ingat mahal tapi sebenarnya harganya sama je macam kita pi makan kat restoran-restoran lain je.


9 comments :

Diana Rashid said...

Teh o ada selasih..dari dari yang lain nih..

adianiez AIDA said...

spegeti bolonis nyer sgt mengliurkan la :)
yum yum...

hazman fadzil said...

Hurmm.....first time pulak aku tengok air teh o selasih... menarik jugak gayanya....hehehehe

KiD said...

koayteow dan spaghetti tu yang menarik perhatian aku... nyum3

LYAfrina said...

desert tu mmg nmpk sedap..apa nama desert tu??

salam aidilfitri..
maaf zahir & batin

tiga lalat said...

salam ramadhan, sy pun tak tau restoran kat sri gelam nih ;p

zulhilmitempoyak said...

makan kat muar mana yang best?

Amanda Suria said...

erm..menarik...nanti naik JB leh pi makan kat sini

Anonymous said...

dessert tu bubur somsom