Wednesday, July 22, 2015

Kecian #PakcikMisteri Ni, Meh Tolonglah Sket

Hi Korang,


Mesti korang perasan kan, iklan raya TM ni kat tv?

Hah yang tulah, yang ada budak pompuan takde duit tambang nak balik sebab beg duit dia hilang kan. 

La tak tau yang mana satu? Ni meh tengok iklan ni


Ye, yang ni lah.

Kalau korang tengok iklan tu sampai habis, nampak nau yang budak pompuan tu kedekut nak keluarkan duit untuk orang lain kan dan akhirnya insaf bila #pakcikmisteri tu tolong dia.

So kita pun kenalah cam tu jugak, bantu-membantu di antara satu sama lain tak kiralah kenal atau pun tidak macam #pakcikmisteri tuh. 


Ni aku nak ajak korang tolong jugak memberi sumbangan seikhlas hati ni kepada mereka yang memerlukan. Alah tak yah kuar duit pun lah. Ingat aku tipu ke? Betul la ni wei

Kempen #pakcikmisteri anjuran TM ni untuk membantu beberapa pertubuhan yang memerlukan dana bagi menampung perbelanjaan mereka, di antaranya adalah Pertubuhan Wanita & Kesihatan (WAKE), Rumah Kebajikan Anak Yatim dan Miskin, A Munrah Pendang Kedah dan Sabah Earthquake Relief Fund (Projek Komoniti Digital TM). 

Kan aku cakap tak yah kuar duit just perlu tenaga korang untuk main klik-klik sajor.

Cara-caranya :


2. Kemudian tekan je ‘JOM MULA’. Nanti keluarkan beberapa task yang korang kena buat ek



3. Korang kena bantu AZURA untuk menyelesaikan beberapa masalah berpandukan nota-nota kecil dan juga arahan yang di berikan. Alah senang je, klik-klik itu je arahan yang diberikan.


Inilah hasilnya setelah aku main klik-klik tu tadi. Tangan tak berapa bagus sangat time nak klik duit jatuh tu kan. Yelah bukan kaki candy crush katanya. Jadilah ada sedikit sumbangan daripada aku kan. Orang kata sikit-sikit lelama jadi bukit, so apa lagi jom kumpul lagi bantu diorang ni kan…

Dah tu, apa lagi moh klik sini ek https://www.tm.com.my/pakcikmisteri/

Dapat jugak korang pahala time raya-raya ni kan


4 comments :

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kak selamat hari raya hihi

Farah Waheda Wahid said...

saya berjaya kumpul 324 syiling.... heee....

Sally Samsaiman said...

okay, nak start buat dah!

seraa rose said...

singgah sini baru dpt tngok full video ni.. slalu xingt nak google.. thnks share..:)