Monday, September 8, 2014

Seminggu Menghilang Di Rantau Orang

Hi Korang,

Ermm itulah, seminggu menghilang tanpa khabar berita kan.

Semua entry autopublish je tapi nampak cam senantiasa update kan.

Actually tak kemana pun, cuma ke seberang laut melawat tempat orang untuk release tension sket.Korang yang sesiapa yang follow Instagram Cik Lily Putih taulah aku kemana kan. Itunya siapa suruh tak follow tekan je sini www.instagram.ciklilyputih nampaklah semuanya

di Tugu Monas, Jakarta

Aku ke Jakarta dan Bandung lah dengan geng-geng bebudak PBB, kengkawan satu office Mr Big. Semua suami-suami tinggal jaga anak, isteri-isteri berjalan berliburan di sini.

Sangat-sangat liburan wokeh!

Asal celik mata je shopping, nak tutup mata pun teringat nak shopping beli apa lagi untuk esoknya. Pendek kata, ini adalah trip shopping semata-mata langsung tak de buat lawatan kemana-mana tempat bersejarah pun.

di Pasar Baru Bandung, semua murah-murah

Memacam tempat ktorang singgah macam Pasar Baru Bandung, Rumah Mode, Sangkuriang, Tanah Abang, ITC Mangga Dua, Pasar Pagi Mangga Dua dan kedai-kedai kecik yang awesome. Nantilah aku cerita satu persatu ek, baru banyak sket boleh membebel

Ermm perginya jutawan dan pulangnya dalam keadaan muflis hehehhehe

Itulah orang perempuan, kuasa membeli sangat tinggi, apa yang terlintas di mata terus nak di grabnya.

Nak buat keje dulu ek

7 comments :

eynda said...

Syoknya holiday :-)

Puteri said...

membeli belah tak bawak anak & suami, itulah membeli belah sejati hahaha!

buat lawatan balas, jemput ke blog saya lagi :)

I write mostly about my 2 growing kids and my home business. home business

mai has said...

nnt buat review pasal bandung plis.saya perlukan tips shopping utk trip bandung saya hujung tahun ni...

hazman fadzil said...

tu dia... tup2x dah sampai sana yea... aku tunggu bab makan2 je nanti

Amanda Suria said...

ada beli ole2 untuk SA x? this week my turn..but...serang Utara tanahair sajork...

::EIDA:: said...

lame takkkkk jejak jakarta...

Nanang said...

Hemm..semoga bisa kembali lagi ke Jakarta.