Monday, September 8, 2014

Makan Beef Ribs Di Tony Roma’s Sempena Promosi Bulan Kelahiran Aku.

Hi Korang,

Lunch last week, aku dapat invitation ke Tony Roma’s untuk menikmati promosi istimewa mereka. Ehem ehem bulan kelahiran aku, saje aku letak supaya korang boleh prepare bagi hadiah kat aku kan

hehehhehehe memain jelah!


Actually bukanlah menu baru pun, cuma menu yang di improvise kan lagi. Wah kemain ayat, sebenarnya tak reti nak tulis dalam bahasa melayu perkataan tuh. Hehehehehhe..

Mehlah tengok apa yang di hidangkan pada tengahari tuh.


Tony’s Signature Combo – RM79.90

2 ketul Beef Ribs dan 2 fillet medallions yang dihidangkan sekali bersama sos istimewa. Ada juga udang bersaiz jumbo yang siram Tennessee butter dan fresh baked crostini termasuk side dish th broccoli dan loaded mashed potatoes

Tony’s Signature Combo *Custom Portion – RM55.90 


Salmon Scampi Pasta – RM42.90

Pasta Linguine yang di sautéed bersama bawang putih , fresh basil, tomato pesto dan sedikit chipotle. Di atasnya pula grilled salmon dan Asiago cheese.


Four Cheese Stuffed Sirloin – RM61.90

Daging beef sirloin yang mengandungi cheese yang berperisa sautéed mushrooms, caramelized onions dan 4 jenis blended cheeses yang disiram sos di atasnya. Dihidangkan sekali dengan dua pilihan side dish


Ok pencuci mulut or dessert omputih kata,

Raspberry Brownie Royale – RM8.90

Two warm, rich mini cocoa brownies covered with a scoop of vanilla ice cream and drizzled with raspberry sauce 

Chocolate Chunk Cookie Sandwich – RM8.90

Vanilla ice cream nestled between two warm chocolate chunk cookies, topped with caramel, chocolate sauce and whipped cream

Bagi menu-menu special ni, ianya bermula dari 18th August – 21st September 2014, kira sempat lagi nak terjah ke restoran Tony Roma’s ni.

Apa lagi, jom singgah ye



Cineleisure G-32 Ground Floor
Mutiara Damansara
47800, PJ
Selangor, Malaysia
603-77287833

Dan juga kesemua outlet Tony Roma’s yang berhampiran dengan korang.

Aku selalu pi yang kat Pavillion punye sebab lepas balik kerja lagi dekat jika nak di bandingkan dengan outlet yang lain, Mr Big pun senang nak pi dari officenya.

Sedap oooo

4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

uittt ni yang jeles ni...

Amanda Suria said...

Cik lily...

wish kat sini plak...happy birthday to you dear...

Sirloin steak ngan ribs tu memukau kalbuku....aduhaiii

hazman fadzil said...

perghhhh..... eden tengok pasta tu mengancam betul....portion tu confirm bikin perut kenyang....

::EIDA:: said...

sedapnye ciklily hoiiii.. udah la daku kuat western. nanti terjah lah!