Thursday, September 4, 2014

Sesuatu Yang Payah Nak Jumpa Ketika Di Jalan Raya

Hi Korang,

Simple entry je untuk hari ni


Aku rasa kalau tak sebab aku ke Dataran Merdeka hari tuh, confirm-cofirm aku tak akan jumpa kereta-kereta yang special ni kan.

Tengoknya semuanye ni, unik kan

kereta pengiring Agong

kereta istana negara

ni mesti kereta orang kenamaan yang tinggi lah


Memang betul-betul tak sangka boleh terjumpa dengan kereta-kereta orang kenamaan ni kan. Kagum kejap, ingatkan nak ambil gambar tapi ramai plak yang bergambar jugak.


Jawabnya ambil gambar kereta je lah bersama dengan pengiring, lagi gempak kan ek..

heehehhehehe..





8 comments :

notie said...

Dgn pengiring fuh lagi gempak... dah amcam pelancong luar negeri je hehehehe

Norma NML said...

Cantik..semuanya nampak klasik..susah nak dpt peluang mcm ni..

Siti Rohaida Yusof said...

dapat duduk dalam kereta tu pun best jugak ciklily

Diana Rashid said...

peghh!!bila la nak merasa jadi penumpang kat kereta gini..hahaahha

lieyalatif said...

wow keter smart ni...nak dpt naik mmg susah kan ciklily..dpt bergambar pun kire okey dah ni heheheehe

hazman fadzil said...

Sempoi la semua kereta nie... memang stok kerata pembesar negara je kan...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya dpt tengok sendiri...:)

::EIDA:: said...

rare ah!