Saturday, September 13, 2014

Something Special Bagi Tuan Punya Blog CikLilyPutih.Com

Hi Korang,

Aku sendiri tak menyangka yang aku akan celebrate birthday aku pertama kalinya dengan orang-orang yang baru saje aku rapat.

Seriously tak sangka wokeh, rasa nak nangis pun ade


Anyway,

terima kasih sangat kepada Mazzy, As, Azie, Yan dan Ika coz sudi belanje kek harijadi yang comel. Mana nak dapat celebrate birthday dengan menu makanan Indonesia Pisang Keju dan Jus Alpokat original. Sangat-sangat awesome!

Semoga bila dah berumur lebih 35 tahun ni, perangai pun dapat lah berubah ye itu pesan Mr Big dalam wassap hari tuh.

6 comments :

Nurzaliza Mohd Ali said...

Happy birthday cik Lily.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

happy birthday cik lily...wah...bestnya ada orang sambut birthday kita..

Miss Ika said...

selamat hari jadi kak lily
MISS IKA'S BLOG

hazman fadzil said...

Whoaa....sambut kat oversea lagi kan...tapi ko nampak mudah lagi...macam baru nak masuk 30 jer...hik3x

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...hepi besday to u...:)

trans459 bandung said...

Assalamualaikum , kami dari trans459bandung.com, nak menawarkan pakej hotel and transport kat bandung dan Jakarta .
Sila compare dengan company lain jer!!!!

PRICES START FROM : RM196

4day 3night (included TEBU HOTEL *** bukan hotel kat pelosok ya tapi kat town , breakfast, and transport yang canteq dan selesa)
1. 6 person. RM315
2. 4 person RM400
3. 2 person RM499

Contac
whats app : +62 853 222 30 787
email . : trans459bandung@gmail.com
website . : www.trans459bandung.com