Sunday, September 21, 2014

Mami Long & Papa Long

Hi Korang,

Weekend yang ceria sangat!


Ktorang dah pun jadi parents walaupun bukan anak sendiri kan.


Adik ipar aku Siti dah pun selamat melahirkan baby boy jumaat petang hari tuh.

Of courselah ktorang happy giler.


Comel sungguh baby boy sampai semua orang tak nak lepaskan dia especially si gemuk tuh. Ya ampun, bau baby sangat-sangat best.


Hari ni, ktorang nak pi beli barang-barang untuk si comel ni.

Suker-suker lah...

Seronoknya kalau ada baby sendiri kan, so bertabahlah dan berdoakan senantiasa supaya di murahkan rezeki..

Happy sunday everyone..

6 comments :

safurara said...

semoga akk pon dapat menimang baby sendiri 1 hari nanti.Amin.

Amanda Suria said...

Insyaallah ada rezki ciklily suatu hari nanti kan...amin...bestnya bau baby...SA sendiri pun rindu nak preggy dan nak lahirkan baby lagi....

Diana Rashid said...

InsyaAllah..semoga diperkenankan..comel sangat baby nih..

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah yer...dah pegang2 tu, moga2 berkat tu menyinggah...aamiin ^_^

Cik Aann said...

bestkan bau baby..
bau baby tu antara salah satu bauan syurga..ya ALlah..sedapnya bau..menenangkan..

Pahala Vs Dosa: Antara Liat dan mudah

luthfi said...

Semoga menjadi anak yang soleh, berbakti kepada oranguta.aamiin