Thursday, September 5, 2013

Winner Aluminium Double-Sided TanglePruf™ Ladder

Hi Korang,

Aku bukan menang tangga ye, suker benau buat kesimpulan sendiri kan.

Kalau mentol kat siling terbakar, cam ne korang tukar? Aku selalunya suruh Mr Big panjat kerusi coz rumah ktorang tak de tangga. Nasib baik sampai, kalau tak sampai tak kan nak panggil tukang rumah untuk betulkan satu mentol. Membazir jelah!

Jadi tangga memang perlu dalam setiap rumah, yelah jadi kes cam aku ni tadi camne, sape nak tolong kan.



Nasib baik aku di beri peluang untuk buat review WINNER Aluminium Double-Sided TanglePruf™ Ladder. Ye bukan aku menang tangga ye, WINNER tu jenama tangga yang aku dapat cuba ni.

Beli tangga secara ONLINE wokeh, ko hado! tak do kan. Mehlah poie beli satu.



Aku pun duk order tangga ni di laman web  WINNER ladder ni untuk tangga yang boleh panjat double side ni. Dah siap masukkan code dan add to cart terus je submit. Esoknya tangga aku ni sampai kat office dalam tengahari cam tu.

Efisien sungguh kan.



Berangkut aku ke kereta dengan tangga ni, ingatkan berat siap ajak bebudak office ni tolong lagi. La rupanya ringan bebenau. Suka lah.



Sampai rumah terus bukak plastic bubble wrap ni, kemas kan kerja diorang. Balut cantik je. Once bukak, terus check it out apa istimewanya WINNER ladder ni

Ok belek sekeliling dulu.



Kalau korang perasan, tangga biasa dia punya pelipat atau orang pembuka untuk kasi tangga stabil tu selalunya sebelah luar. Bila dah duk sebelah luar, biasalah kemek lah, patahlah semua ada kan. Tapi dengan tangga WINNER ni,TanglePruf™ Hinge atau pun engsel pelipat ni sebelah dalam so tak delah boleh rosak ke kemek ke kan. Itu yang special kan.



Susunan mata tangga tu amat penting dalam memastikan kestabilan seseorang bila memanjat so WINNER ladder ni mereka mencipta mata tangga tu secara sama rata dari segi saiz dan jarak di antara satu sama lain dan lagi plak mata tangganya lebih lebar daripada tangga biasa. So haruslah lebih rasa selamat.


Yang ni lagi best, WINNER ladder ni menyediakan 'Tool tray' atau tempat letak barang-barang perlu semasa menggunakan tangga. Yelah kalau tak, kena pakai pouch bag tak pun sorang kena standby kat bawah dengan barang-barang tools tu.




Once dah bercamwhore dengan tangga ni, Mr Big terus pi panjat betulkan lampu tu kan. Ishk terbakar dah mentol ni wei.



Bagi pembaca blog CIKLILYPUTIH.COM yang amat kusayangi, aku ada berita baik punya nak citer kat korang



Bermula hari ini sehingga 30 SEPTEMBER 2013, korang boleh order WINNER ladder ni dengan tawaran DISKAUN 10% dengan pesanan link berikut :-


Korang masukkan kod 10PERCENT di ruangan kod promosi tau bagi menikmati potongan harga yang kaw kaw

La cepatlah order, korang nak tunggu apa lagi !!


2 comments :

Rosmadi Shakri said...

aku pun kadang2 perlukan tangga utk cuci kipas, tukar mentol dan lap siling,,, kena beli la satu nampaknya

hazman aka species1980 said...

Memang serius tangga nie bagus laa... Mr Big naik pun relax jee... memang kukuh dan stabil kan....