Monday, September 2, 2013

Tahniah Blogger Yana Yassin Di Atas Pertunanganmu

Morning Korang,

Comel plak tajuk entry, skema betulll

Weeekend ni tak kemana pun coz sibuk duk attend orang bertunang.

Sabtu lepas ke rumah cousing di Klang, majlis bertunang gak. Semalam ke rumah blogger yanayassin.com di Kajang. Alah dekat je dengan rumah aku tu yang pi kan.

Aku dan Shakkido, janji datang sama. Kitaorang sampai lepas majlis pertunangan berlangsung. Aduiyai, rasa cam rugi plak. Tapi tak per yang penting bercamwhore kan.


Comelkan orang bertunang, baju instant katanya. Beli je tak yah nak tempah-tempah pun.


Hantaran pun simple je, alah buat apa nak banyak-banyak kan. Yang penting majlis berjalan lancar. Mungkin awal tahun depan kot majlis pernikahannya. 


Sempat gak aku bertanya rahsia kesedapan mee kari ibu Yana. Memang sedap ko, sepinggan aku makan, ceduk segala isi yang ada.


Apa pun tahniah Yana di atas pertunanganmu ini. Semoga tabah menghadapi alam darah manis ni. Orang kata banyak cabarannya, ye aku akui gak masa bertunang ni memang menguji hati dan perasaan, maklumlah pernah rasa kan.

Yeah, dah nak kawin dah kawan aku sorang ni ek..



10 comments :

Dkna Abza said...

tang resepi tu paling best...:)

Rosmadi Shakri said...

Tahniah Yana,,, semoga cepat sanding pulak,,,

Amanda Suria said...

Tahniah yana.. seronok tgok org tunang2 ngan tawen2 ni.....SA pun ramai giler kazen nk tunang dh...

Myra Jay said...

Tahniah YY dan Selamat Bertunang :D

hazman aka species1980 said...

Sorrylah beb... tak dapat hadir... badan tak sedap... stay kat umah je... btw... ko pun nampak berseri-seri...

Phat said...

tahniah yana yassin

YaNa Yassin said...

Terima Kasih kak sudi datang,.. Sebelum tunang pun dah banyak dugaan, lepas tunang harap3 lah semua ok :)

encikarman said...

ooo dah tunang ya... tahniah2

Hanif Idrus said...

Tahniah buat beliau

saljuhumairah said...

tahniah kepadanya. pesan sikit, dugaan masa bertunang sangat hebat. kena hati-hati