Tuesday, September 3, 2013

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 

7 comments :

Farah Waheda Wahid said...

walaupun kak lily tak tinggalkan komen lagi, tapi sebab ternampak kan? thanks kak lily for joining and support nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... ^_^

http://www.bubblynotes.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Kenit Cinonet said...

terjah sini dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

nor_farihan said...

salam perkenalan...saya dari segmen yang sama,jemputlah ke blog saya jugak hehe :)

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

julia jamaludin said...

singgah sini :)
http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

rinoa squall said...

Assalam...datang dari segmen sama...jemput singgah yer...

http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Abe Kie said...

salam. be kie pun dtg dari segmen yg sama..terus terbuka pintu hati nak follow blog yg famous ini.