Thursday, September 12, 2013

Dapat Birthday Gift Dari Sephora



Hi Korang,

Yeah, musim birthday ni memang best.

Sana sini dapat hadiah untuk diredeem. Syiok sungguh. Maklumlah banyak sangat register jadi member kan.

Tengok ni, hadiah dari Sephora



Comel kan..

Yesza, amat sesuai untuk aku yang kaki berjalan ni. Saiznya yang kecil dan senang untuk di simpan dalam handbag.


Warnanya basic colour so kalau ade emergency nak touch up tapi lupa bawak make-up bag so inilah solutionnya. Ade eyeshadow, blush powder dan lipstick. Kira ok la tuh kan.


Anyway thank you Sephora for this lovely gift. Korang yang memana belum jadi member lagi, baik cepat register ye.

Tak sabar nak guna..

4 comments :

Rosmadi Shakri said...

make up lagi,,, camana nak komen ni??? ekekeke

Innanie Ariffin said...

alaa seronoknya kak.. cemana nak jadik member??

luqman zakaria said...

comel giler paperbag..haha

Anonymous said...

Beb , aku juga bday di bln ini n udh jd member sephora juga . Gmn ambl bday giftnya ya ??