Monday, September 30, 2013

Setelah 3 Minggu Dengan EPHYRA

Hi Korang,

Ni aku nak citer lagi pasal minuman kesihatan EPHYRA yang aku cakap kat entry yang hari tuh. Mehlah baca kat http://www.ciklilyputih.com/2013/09/ephyra-minuman-kesihatan-kolagen-terkini.html

La kenapa 3 minggu? 

Sebab aku dapat lambat daripada yang di jadualkan so aku kira 3 minggu la ek.


Buang tuang cam tu consume serbuk je, kenalah dibancuh dengan air sejuk mengikut sukatan 180ml dan di goncang. 


Sambil goncang tu, aku joget-joget lah sket kengkonon exercise lah. hakhakhakahkahaka

Ok minum.

Setiap hari sebelum sarapan aku minumlah sebagai pengalas perut. Bila dah minum ni kurang sket rasa lapar. Tak delah cam dulu, breakfast bukan main banyak lagi. Now just secawan kopi cup kecil dan biskut je will do.


Mesti korang tertunggu-tunggu apa yang jadi pada aku setelah aku mengambil EPHYRA ni.

Tak delah banyak sangat perubahan, maklumlah baru nak masuk 3 minggu. Tapi yang aku perasan

1. Tenaga bertambah
Yang aku perasan, tenaga semakin bertambahlah. Kalau dulu bila tengahari je aku jadi cam lembap-lembap sket sebab mengantuk but now lepas lunch je rasa segar semacam. Banyak kerja aku boleh abiskan. Balik rumah plak, selalunya aku akan lepak depan TV dulu then baru masak but now balik kerja terus sambung buat kerja rumah plak. sampai Mr Big cakap, cuma bawak-bawak berehat dulu kejap. Kehulu ke hilir cam lipas kudung. Hah ko cam tu sekali.

2. Melancarkan peredaran darah
Ni aku mesti nak bagitau korang. Actually period aku memang tak teratur langsung. Kejap ada kejap tak de, dah macam chipmores plak. Bila aku dah minum EPHYRA ni, period aku dah start keluar dengan konsistan. Aku pi tanya doktor pasal hal ni, dan dia cakap tak per darah awak dah nak mula bekerja, bagus ni. Mana tau, kot-kot dah boleh pregnant lepas ni kan. Wah satu lagi, miracle ni.

3. Rambut Gugur Dah Kurang
Nampaklah time sikat rambut tuh, sebab aku ni species rambut tebal dan banyak. Kang sekali sikat rasanya berpuluh yang gugur, kalau rambut panjang lagilah banyak. Now dah ok sket, gugur tu memang ada tapi tak de sampai segumpal macam dulu.


4. Memulihkan kulit muka yang bermasalah
Aku nak banyak pori-pori besau kat muka ni. Abislah segala jenis bedak pakai untuk cover lubang-lubang tuh. Now pori-pori tu dah mula mengecil sedikit demi sedikit, slow and stay je. Tanda-tanda hitam kat muka tu still ada lagi but dah mula pudar. Eye bag dah berkurangan, mengecil slowly

5. Kesan gatal-gatal mula berkurangan
Aku memang ada masalah kegatalan bahagian belakang badan ni. Eh bukan Eczema ye, itu dah teruk sangat. Biasalah bila orang-orang saiz comel cam ni aku berpeluh so mulalah bahagian pelipat tu gatal-gatal kan. Bila dah garu terus berparut dan sometime kulit jadi berdarah so ada kesan kudis kat situ. Now bahagian belakang ni mengering dan kulit makin licin plak dibuatnya.

Hah, apmacam? Itu baru 3 minggu kalau sebulan cam ne. Mau elok lagi kulit aku kan. Nanti bila dah cukup sebulan aku citer lagi ye kesan-kesan mengambil EPHYRA ni.

Korang,

Ada promosi khas utk pembaca www.ciklilyputih.com iaitu 2 kotak pada harga RM380 je. email pada kami dgn tajuk blog utk dapatkan harga promosi 2 kotak.

Lepas tuh,kalau korang nak cuba rasa sendiri boleh korang datang ke


Halfest Expo Exhibition 
( Ekspo Makanan Halal Terbesar di Malaysia )

Booth 0078

 2 October - 6 October

Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor.

Kat sini nanti, korang boleh cuba rasa kenakkan EPHYRA ni. Boleh tanya apa yang nak tau pasal minuman kesihatan ni. Ada cabutan bertuah bagi pengunjung yang hadir ye. Ishkk aku pun tak sabar nak pi lah cam ni

Lupa plak, nak bagitau yang status HALAL EPHYRA yang menjadi keutamaan untuk EPHYRA meyertai ekspo ini

Pentingnya HALAL kerana makanan yang baik, lagi halal memberikan kesihatan kepada seluruh tubuh badan, sebaliknya makanan yang tidak berkhasiat boleh menyebabkan penyakit. Oleh itu, Islam sendiri sangat mementingkan aspek khasiat dan kebersihan supaya yang dimakan itu benar-benar membawa manfaat dan bukannya kemudaratan. Begitulah juga Oceanlife Marketing Sdn Bhd selaku pengeluar produk EPHYRA sangat menitikberatkan kualiti dan halal produk EPHYRA utk kebaikan pengguna semua.

Yelah ko, kat luar sangat memang banyak produk kecantikan dan kesihatan ni tapi agak-agak diorang ni semua ada tak status HALAL yang sah dari Jakim.


Jakim sangat dipercayai sebagai badan kerajaan yang tentunya kalau status HALAL dikeluarkan JAKIM tentunya setelah membuat penilaian yg sangat teliti ttg tahap keselamatan produk & tahap halal setiap produk.

Lagiplak, setiap permohonan HALAL dari JAKIM memerlukan sijil kelulusan KKM ( Kementerian Kesihatan Malaysia ) baru boleh mohon status HALAL.

Kerana itulah Oceanlife Marketing Sdn Bhd menyertai ekspo HALFEST ini utk membawa EPHYRA ke tahap lebih tinggi dan mendapat kredibiliti dan kepercayaan pengguna sbg produk yang berkesan dan tentunya SELAMAT dan HALAL.

Ok ini ada testimoni terbaru dari pengguna EPHYRA ni,


Di mana EPHYRA banyak membantu mereka dalam menambahkan kuantiti susu badan. Mmg menjadi satu masalah utk ibu2 yang dalam proses penyusuan , tapi susu badan tidak mencukupi atau pun sedikit. Oleh itu EPHYRA dapat membantu ibu2 ini utk menambahkan lagi susu badan. Tentunya EPHYRA sangat sesuai dan selamat di minum oleh ibu2 yang baru bersalin dan yg masih lagi menyusukan bayi.

Selain khasiat yang bagus yang dapat menambahkan kuantiti susu ibu, EPHYRA juga terbukti memberi manfaat pada bayi yang disusukan dimana bayi akan jadi lebih sihat, kulit baby jadi lebih cerah & gebu.

Korang bacalah testimoni tu, kira sangat elok lah produk EPHYRA ni untuk ibu-ibu menyusu.


Untuk maklumat lanjut, boleh layari
1)website official - www.oceanlife2u.com
3)instagram- ephyra2u


Untuk info @ pembelian boleh email kami di info@oceanlife2u.com atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238

Kalau nak cantik, segalanya mungkin kan...

7 comments :

KiD said...

ephyra ni memang terbaik lah!!! recommended!!

Farah Waheda Wahid said...

wah lagi melets la kakak saya yang sorang ni nanti... ^_^

cleffairy said...

Ephyra ni memang hebat. I terasa nak borong satu kedai je lepas tengok kessan dia lepas 14 hari.

hazman aka species1980 said...

muka semakin GLOWING la beb.....

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

IzZa HaDi said...
This comment has been removed by the author.
aNa LiEyA said...

Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text 👌