Wednesday, September 4, 2013

Rumah Terbuka Nestle Bersama Media


Hi Korang,

Ramai plak ingat aku keje dengan Nestle ek. Eh bukanlah aku ni blogger picisan yang kaki pi event je.


Lepas daripada launching bonanza Hari Keluarga Nestle tuh, ktorang di jamu makan yang enak-enak di Rumah Terbuka Nestle. Alah diorang buat di Hilton Hotel , KL. 

Memacam ada, korang tengoklah sendiri ek








Masa tu tengah lapo plak kan, hah apa lagi bedal tak ingat lah. Sorrylah gambar dapat amik sket je.

Cuma aku nak tunjuk ni je

Jeng jeng jeng..


Aku di kalangan orang pertama yang menang peraduan Bonanza Hari Keluarga Nestle ni. Hehehehe aku sendiri pun tak sangka, lucky draw kan. Kira hadiah harijadi aku minggu ni la.

Anyway, terima kasih Nestle for this special invite, walaupun tak de blogger pun yang hadir but still aku boleh mingle around gak, janji mulut manis. Ye kan..


12 comments :

mama tisya said...

tahniah..best la slalu dpt p event...

Hazmin Hamudin said...

Kalau dah makan dekat Hotel tu memang gempak la kan. Siap aiskrim semangkuk besar macam tu. Tahniah ye menang hadiah.

Amanda Suria said...

Dapnya...SA x berpeluang lg join mana2 event..lom ada yg ajak...

Rosmadi Shakri said...

dapat SERIBU,,, Yeayyy Kayoooo

Rosmadi Shakri said...

dapat SERIBU,,, Yeayyy Kayoooo

Azham Vsvc said...

Alhamdulillah makanan nampak sedap! Event Nestle...mesti makanan dan hadiah gempak-gempak kan akak?

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

Sukma Haron said...

meriahnya makanan....tapi paling suka dapat hadiah dari nestle bernilai Rm 1000....berbaloi-baloi....hehe

NiRnAnEe FiZz said...

salam...sory nak tnyer...jawapan no 2 betol ker salah yer??? konfiusss

hazman aka species1980 said...

whoaa.... mewah makan aiskrim sedap nie.... nice....

Anonymous said...

Boleh le mula Peraduan Bonanza Hari Keluarga Nestle 2 ?

Anonymous said...

Alhamdulillah dpt seribu. Boleh bawa keluarga bercuti ke Krabi. Tksh Nestle!