Monday, September 9, 2013

Happy 35th Birthday Cik Lily Putih

Hi Korang,

Jumaat lepas genap umur aku 35 tahun. 

Sekejap je rasanya.

Aku sendiri pun tak sangka, pejam celik pejam celik dah meningkat lagi setahun umur. 


Tak de apa pun celebration, hari tuh ktorang just pi makan dan tengok wayang je. Alah malas nak beria sangat lah celebrate coz da jadi remaja purba kan.


Hopefully apa yang di citakan sejak dari dulu lagi akan tercapai tak kira dari apa jua segi pun. Baik bab kerja, blogging mahupun keluarga. Asalkan apa yang baik, aku tetap bersyukur.


Kepada kengkawan yang masih mengingati hari lahir aku ini di ucapkan terima kasih berbanyak di atas tanda ingatan korang  semua. Segala ucapan dan doa-doa diharapkan dapat memberi rahmat kepada aku hendaknya.


Penuh timeline facebook, twitter, instagram dengan wish korang tapi aku suka sangat.


I love you korang...


11 comments :

luqman zakaria said...

selamat hari lahir Cik Lily.suke header tuh :) hehe

Sop said...

happy birthday cik lily :)

Sabrina Tajudin said...

HAPPY BIRTHDAY K LILY!!!!!!!!! <3
Semoga seniasa diberkati dengan kesihatan, kebahagianan dan rezeki!

Rosmadi Shakri said...

selamat hari muda setahun,,, :)

hazman aka species1980 said...

Beb.... kulit muka macam gadis remaja laa... tengok citer aper je aritu ? Tanda Putera ?

beta kupu said...

Hepi Besday Cik Lily Putih! amin smoga tercapai apa yg dihajati...
btw kita share bulan yg sama lah ;)

yana_popeye said...

happy birthday cik lily putih . may Allah bless you :)

Nurul Nadila said...

HAPPY BIRTHDAY CLP
ALL THE BEST FOR YOU AND UR LIFE :)

Amanda Suria said...

happy belated birthday cik lily...wah kita sebaya rupanya kan..

Tammy Miu said...

happy belated birthday my dear... semoga you selalu disayangi orang :) and Tuhan <3

Haslinda Hassan Ali said...

Aaah kita punya birthday sama lah 9 september thn je lain