Wednesday, September 18, 2013

Perut Meragam, Effect Ke Blog

Hi Korang,

2-3 hari ni, kalau korang perasan blog aku macam tak berupdate je.

Cuma yang ade entry advertorial je kan.

Itulah tokeh deman teruk di tambah plak dengan perut meragam, mana tak effect ke blog kan.

Walaupun idea ada tapi anggota badan tak mengizinkan plak.


Jawabnya kenalah berehat depan TV je.

Anyway korang doakan aku cepat baik ye. 

P/s: setakat ni dah lebih daripada 10 kali masuk toilet, teruk betul lah...

5 comments :

Amanda Suria said...

get well soon cik lily

Innanie Ariffin said...

jaga diri elok-elok kak. kita doakan cepat sembuh.... ")

Innanie Ariffin said...

jaga diri elok-elok kak. kita doakan cepat sembuh.... ")

Wak Gelas™ said...

siannyerr.,uHHuuu

hazman aka species1980 said...

semoga cepat sembuh yea.... no wonder cam senyap je blog ko nie