Friday, September 27, 2013

Ms Rosy Tea Party with L'Oreal Paris and The Bufferfly Projects Beauty Bloggers

Hi Korang,


Kalau korang perasan aku ada letak a few photos kat FB page aku pasal event ni. Kalau event beauty memang best sebab yang datang semuanya cantik-cantik belaka, aku tak lah biasa je.


Ms Rosy Tea Party ni di adakan last Saturday sebelum ktorang ke Tambun hari tuh di Angelic Tea & Scone House, Plaza Damas. First time aku ke sini, tak sesat cuma tak jumpa kedai ni yang mana satu. Nasib baik Illy ada bagitau depan TGIF terus jumpa.

Sebelum event start, haruslah bercamwhore dulu













Betul kan aku cakap diorang ni memang cantik-cantik belaka.

Event dimulakan dengan introduce beberapa orang dari L'Oreal Paris ni. Majoriti aku dah kenal, maklumlah selalu sangat jumpa dengan diorang event lain.





Ktorang di perkenalkan dengan Ms Rosy. Comey orangnya. Bijak dan cantik serta senantiasa up to date dengan technology ni. Ms Rosy ada share dengan ktorang pasal rahsianya jadi cantik dengan L'Oreal White Perfect. Nanti lah aku citer pasal Ms Rosy ni dalam entry lain ek, coz ada contest tau.



Ktorang di hidangkan dengan menu english hi-tea. Meh la tengok






Semua sedap-sedap belaka. Diorang hidangkan vegetarian tea sets dan green curry mushrooms.  Scones tu sangat terbaik bila makan panas-panas bersama-sama dengan jam yang disediakan.

Ada juga craft class dan karikatur session.




Tapi aku tak sempat nak buat pun ishkk rasa rugi sangat lah. huhuhuhuhu probally next time la ye.


Terima kasih pada L'Oreal Paris team dan juga The Butterfly Project Malaysia coz sudi menjemput aku yang comel ni. Sangat best event ni.

Nak tengok gambar lain bole ke:



Tada....

5 comments :

Illy Ariffin said...

sweet la post ni :) hehehe nanti jumpa lagi kak lily :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily! bestnya event ni! cepat citer siapa Ms Rosy tu! hehehehe :)

hazman aka species1980 said...

whoaa.... tempat nie sweet la kalau nak buat date ...hehehehehe

Leyla said...

leyla suke sangt paris tu . comel la eiffel tour . jom follow leyla . http://troublemaker291.blogspot.com/

Hanif Idrus said...

Cantik dan manis2 org di sana