Tuesday, August 1, 2017

PPZ TV Bagus Jugak Ek

Hi Korang,

Akak lily ni bukan kaki youtube ye huahauhauahua

Bukan apa lah sebab tak de masa nak layan video-video kat situ, mostly video yang ada kat situ memang entertaining tapi tak educate people lah, itulah pasalnya. Kalau educational video macam tutorial melukis ke, memasak ke yang tuh memang aku layan habis. 

Malaslah nak layan video viral-viral ni sebab buang masa je

Tup-tup ada satu hari tuh masa aku duk godek-godek video masak kat youtube ada iklan pulak satu video ni, kisah orang asnaf. Ermm dalam hati aku cakap ni mesti buat video sebab nak meraih simpati kan. Tapi hati aku cakap alah bukak jelah tengok sekejap kalau merapek-rapek then tutup jelah. 

Lepas aku layan ni terus seronok pulak !!

Sebabnya entertaining dan educational sungguh

Lagi pulak geng-geng dakwah ni pandai bebenau buat kelakar hahahaha sampai sakit-sakit perut di buatnya. Sejak dari tuh, aku seronok pulak duk melayan video-video di PPZ TV ni, banyak jugak info yang dapat aku pelajari. 

Ni aku share beberapa video ek








Kan seronok kan !!!

Apalagi korang pun ushar-ushar lah PPZ Tv Channel di Youtube.com ni

Jangan lupa subscribe PPZ TV sekali…





Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com


No comments :