Wednesday, August 23, 2017

Promosi Ayam KRR CHAMPION Meal dan VICTORY Meal

Hi Korang,

Lama tak citer pasal ayam Kenny Rogers Roasters ni ek ermm sedapnya ayam grill, sesuai sangat untuk akak Lily yang acah-acah nak diet ni hehehehehe


Hari tuh kami-kami blogger kaki makan ni dapatlah merasai sendiri promosi ayam panggang yang terbaru dari KRR ni. Yeahh seronoklah dapat get together, borak-borak sambil makan-makan kan 

Kali ni Kenny Rogers ada promosi baik punya tau..

Ada 2 promosi iaitu Victory Meal dan Champion Meal

Ok akak Lily citer satu per satu ek supaya terang bijik mata korang ni hah..


Victory Meal

Of courselah mesti ada ayam dan pilihan 3 side dish bersama muffin sekali tau.

Sekarang ni ada promosi baik punya..

BUY 1 FREE 1 Untuk Victory Meal ni


Bermula dari 21hb Ogos hingga 25hb Ogos 2017 ( 5 hari je tau dari pukul 11 pagi hingga 3 petang), kalau korang memilih untuk makan victory Meal ni boleh dapat PERCUMA 1 set. 

Kemudian kita ada 

Champion Meal 

Ada 2 jenis pilihan perisa ayam panggan yang korang boleh cuba iaitu Honey BBQ dan Spicy BBQ. Akak Lily dah rasa dua-dua tapi Spicy BBQ tuh podeh betul kata orang Negeri Sembilan tapi kalau kaki pedas mungkin korang akan cakap alah mild mild je ni.


Kemudian korang boleh tambah lagi side menu hanya pada harga RM5 each. 

Ada pilihan Power Up
 
A)Garlic Toasties + Country-style Chicken Soup

atau

B)Kenny's Home-made Muffin + Single Happiness 

Eh jangan bimbang, korang boleh dapati kedua-dua promosi ini di seluruh restoran KRR di Malaysia ni. So janganlah ragu-ragu ek.


Layari laman web www.krr.com.my untuk dapatkan maklumat tentang aktiviti dan promosi terkini oleh Kenny Rogers ROASTERS, atau boleh juga layari www.facebook.com/krrmalaysia






Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

2 comments :

mama tisya said...

lama xsinggah KR..ada promo ni nmpk menarik

unaizah hussein said...

Promosi merdeka ni.. ohsem!