Friday, August 11, 2017

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama POKKA, Mari Join Lekas!

Hi Korang, 

Banyak pulak contest sempena bulan kemerdekaan kita ni ek

Itulah

Ini ada satu contest yang aku nak kongsi dengan korang ni tau.

Biasa dengar jenama minuman POKKA tak?

Alah kopinya yang sedap tuh, aku memang suka minum kopi dan honey lemon dari Pokka ni sebab rasanya unik sekali tau. Lagipun harganya tak delah mahal nama so affordable la kann.


Meh ni aku kongsikan info mengenai kontest tersebut

Cara-cara nak sertai:-

1. Beli mana-mana produk Pokka bernilai RM12 minimum (resit tunggal) di Giant sahaja.

2. Lengkapkan ayat atau slogan di bawah :

“ Asli lagi menyegarkan, itulah ____________ !”

Slogan kreatif (tidak lebih daripada 50 patah perkataan) Simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penebusan hadiah (sekiranyan terpilih sebagai pemenang)

3. Hantar penyertaan melalui :

a) Melalui Pos (boleh dapatkan borang penyertaan di Giant) 

b) Melalui Whatsapp Ambil gambar resit dengan jelas.

Whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-6017211 :

Nama :
No. Kad Pengenalan
No. Resit

Kotest Pokka ini berlangsung dari 1 Ogos hingga 30 September 2017, eh ada masa lagi nak join. Baik lekas-lekas ke Giant lah 

• Contest Terms & Conditions : boleh baca kat FB Pokka ek

Hadiah-hadiah yang menanti korang

 

Hadiah-hadiah berjumlah RM10,500 untuk dimenangi

Hadiah Utama
Peti Sejuk Bernilai RM5,000 x 1 pemenang

Hadiah Kedua 
Peti Sejuk bernilai RM3,000 x 1 pemenang 

Hadiah Ketiga
Ketuhar Stim bernilai RM1,500 x 1 pemenang

Hadiah Saguhati – Baucar Giant bernilai RM100 x 10 pemenang


Not bad jugak hadiah-hadiahnya menarik benau tuh, suka betul kalau hadiah barang-barang rumah kan.

Untuk info lanjut, korang boleh check it out di

Pokka Facebook : 


Selamat berkontest korang, moga-moga adalah rezeki kan




Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com


No comments :