Wednesday, November 16, 2016

Box Of Joy Sempena Lazada Online Revolution Sales 2016

Hi Korang,


Dah hujung tahun dah wei…



Apa lagi shopping timelah, biasalah hujung tahun ada duit lebih sket meh membeli belah secara online. Jimat sket duit minyak dan toll sebab duduk depan PC je tekan tekan dan barang pun sampai. 


Sini marilah sini aku nak citer pasal Lazada Online Revolution Sales ni hah

LAZADA MALAYSIA tengah buat sales gempak giler bermula 11.11.2016 sehingga 14.12.2016 tau. Yelah ada aku nak tipu pulak, tengok iklan yang aku paste kat atas ni.


Tema untuk Lazada Online Revolution ialah "Brands For All" .Lebih 1000 jenama yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia termasuk lebih 50 000 peniaga tempatan dan luar negara yang mengambil bahagian. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Nestle,Tefal,L'oreal, Samsung, Sony, Drypers, Kotex, Safi, Nivea dan pelbagai jenama lain yang pasti membuatkan korang rambang mata tak tau nak pilih yang mana. 

Jangan kata korang, aku pun sama gak wei..

Lepas tuh Box Of Joy ni apa pulak?


Ermm special gift untuk pelanggan setia Lazada ishkk aku la tuh. Kan aku ni kaki shopping, pantang ada je menda baik dan murah dan cantik terus aku terjah kann

Jeng jeng jeng


Ok nin dia antara barangan yang terdapat dalam kotak Box Of Joy dari Lazada :

● Tefal Manual Chopper

● Sandisk Ultra Dual Drive

● Logitech Wireless Speaker

● L'oreal Mythic Oil

● Mamypoko Wipes 

● Beg Ola Bola 

● Nestle Cerelac Nutripuff Banana and Strawberry 

● MAGGI OatMee 

● Nestle Just Milk 

● NESCAFE White Coffee Pandan

Wah menariknya bila dapat tau yang jenama besar-besar ni bekerjasama dengan LAZADA kan, senang shopping barang makan lepas ni hehehhehe asyik fikir jelah ek...


Barangan Makanan





Barangan Bayi



Barangan Tech





Peralatan Memasak



Promosi Milo



Minuman favourite dari dulu kini dan selamanya... 



Click here to shop: Milo Promotion Bundle- Milo 1KG x 1, MILO 3IN1 30's x1, MILO KOSONG 18's x2, MILO CAN ORIGINAL 240ML x6 (Free gift of Milo Mat and Ola Bola Bag).
Cepat-cepat borong milo, selagi stok masih ada...

Di samping itu, para pelanggan Lazada juga berpeluang memenangi kod baucer membeli-belah serta tiket penerbangan percuma AirAsia!


Lazada Malaysia




Tidak pernah membeli belah di LAZADA? Don't worry, there's always first time for everything. ...dan untuk menjadikan pengalaman pertama anda lebih menarik, LAZADA tawarkan diskaun khas sebanyak 20%. Gunakan code di bawah ketika check out, ok.


Dah tuh apa tunggu lagi, moh kita shopping segeraaaaaa

Jangan sampai ketinggalan udah ler..

#LZDMYRevolution 
#LazadaMY 
#BrandsforAll 
#OnlineRevolution

4 comments :

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye kak.. rindu nak jenguk sini.. kiki

Nadia Johari said...

suka dengn speaker tu

luqman zakaria said...

tech nya barang kami tak dapat T__T huwaa

sabree hussin said...

Banyak juga barang-barang yang best dalam kotak Lazada's Box of Joy ni