MY HISTORIC MOMENTS

Monday, November 14, 2016

XIERRA Thermal Pants – Buang Lemak Peha Dan Pinggul

Hi Korang,


Siapa yang nak kurus??



Eh angkat tangan lekassss

Aku ni pantang kalau ada produk yang boleh menguruskan badan tanpa rasa sakit macam cirit birit tuh kan, bukan apa aku ni berjalan ke sana ke mari so tak praktikal nak makan ubat kurus yang cirit birit tuh hehehehee kang sakit perut time jem cam ne ek!!

Bila ada kengkawan perkenalkan XIERRA Thermal Pants terus je aku melonjak-lonjak nak cuba, yelah sarung je seluar dan boleh je teruskan aktiviti cam biasa.


XIERRA Thermal Pants ni sebenarnya sejenis seluar yang materialnya dari fabrik neo thermal yang memerangkap haba yang keluar dari badan kita. Haba yang terperangkap itu akan meningkatkan suhu badan kita, dan resultnya tentu lah lebih banyak peluh akan produce dari badan kita dan kalori lebih banyak terbakar. 

Apa yang BEST SANGAT tentang XIERRA THERMAL PANTS ni? 

----------------------------------------------------------------------------------------

➜ BAKAR Lebih Kalori
➜ Peluh Lebih BANYAK Dalam Masa SINGKAT 
➜ Membuang Lemak di Peha, Pinggul dan Perut Secara EFEKTIF
➜ Design Seluar Lebih PANJANG
➜ Design Special WAISTBAND
➜ Rasa KERING dan SELESA di Bahagian Luar
➜ Material Sangat BERKUALITI dan FLEKSIBEL
➜ Jahitan KUAT dan BERKUALITI

Badan akan menjadi lebih ringan, segar, peha lebih kecil dan perut mungkin semakin ramping selepas seminggu, biasanya Perubahan boleh dilihat seawal 5-7 hari bergantung kepada tubuh badan masing-masing.



Aku ni pun baru je pakai 2 hari sebab weekend memang aku pi bersenam kat taman depan rumah ni so ternyata memang banyak peluh keluar padahal baru je pakai dalam 20 minit cam tuh. Tak kisahlah berapa kg yang dah turun tapi nampak peha aku agak berkurangannya inchnya.


Sebabnya kalau nak beli XIERRA Thermal Pants ni korang kena consult dulu dengan diaorang bab saiz ni. Yelah barulah cun bila pakai nanti, takkan nak pakai seluar saiz besar tapi peha kecil kan hauhauahuahua.

Don’t worry, salah saiz boleh tukar.


Harga XIERRA Thermal Pants ni ialah RM139.00 dan percuma postage!!

Aku rasa amat berpatutan dengan budget orang-orang nak cantik cam kita ni ek. Once dah dapat seluar kurus ni korang juga akan menerima “Home Workout Guide” RAHSIA untuk kuruskan peha, pinggul, dan perut cara sihat dan juga PERCUMA pelan diet harian yang simple tanpa perlu berlapar. 

Yang bestnya, dah beli XIERRA Thermal Pants ada pulak cabaran kurus XIERRA dan berpeluang memenangi RM1,000 cash! Cara nak join #xierraweightlosschallenge ni sangat mudah.


- LIKE Facebook page XIERRA

- SHARE post di Facebook page XIERRA (klik sini) dan pastikan post setting tu public okayh?

- Upload gambar BEFORE dan AFTER di Facebook korang dengan caption bagaimana XIERRA Thermal Pants mengubah gaya hidup sihat korang dan jangan lupa hashtag #xierraweightlosschallenge (pastikan setting public juga)

- Gambar peserta WAJIB memegang XIERRA Thermal Pants sebagai bukti pembelian. 

Pemenang akan dipih pada bulan Januari dan transformasi terbaik dan caption paling menyentuh hati akan dipilih sebagai pemenang! 


Untuk yang berminat nak beli XIERRA Thermal Pants ni boleh terus hubungi dan rujuk:

Whatsapp: 010-847 2611


Instagram: @xierra.official


Kalau nak kurus lekas, mudah dan tanpa sakit, so inilah caranya ek!!


2 comments :

wahida said...

betul tu...tak kuasa beli pil kurus cirit birit...tak sesuai kita yg selalu bergerak ke sana sini...huhu...

Nadia Johari said...

cantik seluar dia