Friday, November 18, 2016

Guna Kad BONUSLINK Shell Untuk Redeem Hadiah Best Best

Hi Korang,

Macam aku ni jenis orang yang tuang minyak jalan, tuang minyak jalan.

Tak de aku nak kisah pasal royalty programme ni, sebab aku ni memang pelupa nak monitor expired points bila kan, sebab tuh aku tak pernah join memang programme pun.
 

Tapi bila tengok BONUSLINK Programme yang Shell punye ni nampak cam best pulak. 

Lagipun pekerja Bangladesh kat petrol pump tuh asyik cakap “akak banyak rugi ooo you tarak itu Bonuslink kad”, sibuk benau suruh aku duk apply ek

Macam aku cakap tadi, Shell mewujudkan Bonuslink ni sebagai tanda menyatakan terima kasih kepada para pelanggannya yang setia, aku la tuh kan hahahahhaa… Dengan kad Bonuslink ni korang boleh menukarkan points korang yang dah kumpulkan tuh kepada promosi minuman dan snacks di kedai Shell Select serendah dari 100 Bonuslink points tau. Kalau points korang banyak ermm redeem minyak kereta pun boleh derrr


Bayangkan on the way nak balik rumah dan duit korang tinggal seringgit dua akibat purse tertinggal kat opis sebab nak balik cepat dan minyak kereta pulak berkelip-kelip dah kering so di sini kad Bonuslink main peranan ek. Korang pi check dulu berapa points korang yang ada dan kalau mencukupi apalagi kasi redeemlah minyak kereta dan air botol satuh untuk hilangkan dahaga sebelum pulang ke rumah. 

Ermm mudah je..

Di antara produk-produk serendah 100 Bonuslink points yang korang boleh redeem adalah:-




Okla tuh time sesak-sesak boleh jugak guna untuk hilangkan dahaga dan kenyangkan perut. Selain daripada redeem makanan dan minuman, kita boleh redeem minyak petrol jugak tau. hauhauahuahaua ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†...


Bagi bonus special untuk Bonuslink points minyak kenderaan pulak camni,
  • 1 litre Shell fuels = 1 Point
  • RM1 = 1 Point (untuk semua minyak)
  • 25% bonus points with Shell V-Power Racing

Nak bagi korang paham pasal bonus collection ni, korang refer kat chart bawah ni.


Maknanya lagi banyak korang isi minyak lagi banyak points yang korang boleh collect ek hehehehe

Bagi korang yang suka sangat mengumpul points tuh dengan harapan nak redeem barang yang best-best jangan bimbang, Bonuslink sediakan jugak tau. 

Ok bukak dulu website Bonuslink ek https://www.bonuslink.com.my





Selain dari boleh redeem di Shell Select Shop untuk item yang kecik-kecik, Bonuslink juga bekerjasama dengan beberapa merchant iaitu Parkson, Firefly, Caring Pharmacy, Ambank Group, Focus Point dan memacam lagi yang mana korang boleh redeem barangan yang best-best seperti barangan keperluan rumah, barangan elektrik, tiket kapalterbang, cermin mata dan banyak lagi. 


La betul lah, korang boleh check it out kat website Bonuslink untuk info lanjut https://www.bonuslink.com.my

La apa tunggu lagi, apply lekassss.....


1 comment :

Jueliza Jamani said...

Jue selalu redeem bagpack yg galas belakang.. hahahah en husband guna buat kerja..