MY HISTORIC MOMENTS

Sunday, November 27, 2016

Gunakan TouristGuide.com.my Untuk Memudahkan Percutian Korang

Hi Korang,


Ya ampun sekejapan cuti sekolah dah mula ek, rasanye jumaat lepas kot.

Jem teruk jugak ri tuh maybe orang dah start berpusu-pusu keluar dari KL kan, yelah nak spend time dengan keluarga katanya. 

Yang dah siap booking ke reservation tuh seronoklah kan, tapi yang tak plan apa-apa lagi cam no pulak tuh? Ermmm garu kepala memikirkanye ek..


Pernah dengar TouristGuide.com.my?

Hah tak pernah kan..

Mari aku citer sket dengan korang ni lah…


Website TouristGuide.com.my dapat membantu korang untuk merancang percutian samada di dalam negara mahupun di luar negara dan website ini diasaskan oleh orang Malaysia sendiri ye.

5 faktor yang menjadikan laman ini begitu membantu korang dalam membuat pilihan pakej percutian juga mendapatkan percutian percuma. 

Booking Hotel Pada Harga Yang Lebih Murah 


Jika dibandingkan dengan website pelancongan yang lain, TouristGuide.com.my mampu menawarkan harga hotel jauh lebih rendah dan kadang-kadang diluar jangkaan korang. Lebih daripada 75 ribu hotel yang terlibat seluruh dunia.

Diskaun Istimewa 


Pastinya promosi dan diskaun yang dinantikan untuk anda mendapat percutian paling berbaloi dengan hanya mendaftar dilaman web ini. Di sini korang akan ditawarkan pakej percutian paling murah sehingga 75% daripada yang telah ada dipasaran sekarang. 

Boleh Plan Sendiri Travel Pakej Korang 


Sekiranya korang telah mendaftar, tak terikat juga dengan pakej-pakej yang disediakan. Korang boleh merangka sendiri pakej percutian idaman macam mana yang sesuai untuk korang.

Ganjaran Cashback 


Untuk setiap tempahan yang dibuat oleh anda, anda akan mendapat semula 10% daripada profit syarikat untuk tempahan tersebut.

Peluang Melancong Secara PERCUMA 


Inilah yang sangat-sangat dinanti-nantikan oleh korang kaki melancong ni. Melalui TouristGuide ini korang boleh kumpul point melalui pakej-pakej yang ditawarkan dan korang boleh redeem percutian secara percuma. Nak tahu lebih bagaimana cara ini dapat membantu anda boleh dapat info lanjut di laman web atau di Facebook.com/myTouristGuide


Barisan VIP yang turut hadir di majlis pelancaran tersebut:

Mr Devan Kumar (Managing Director, TOURISTGUIDE.COM.MY)
Mr Mohd Akbal Setia (Director, Tourism Malaysia)
Mr Azlan Hussain (President of Kuala Lumpur Tourism Association - KLTA)
Akim Ahmad (Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia)

Laman web percutian secara bijak dan jimat ini baru sahaja dilancarkan secara rasmi pada 24 November 2016 yang bertempat di Hotel Westin Kuala Lumpur. Majlis perasmian yang berjalan penuh meriah turut dihadiri tetamu VIP iaitu En Mohd Akbal Setia Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur juga bersama penyanyi muda yang tidak perlu diperkenalkan lagi iaitu Akim Ahmad. 


Pada hari tersebut juga En Devan Kumar selaku Pengarah Urusan TouristGuide.com.my turut memberi ucapan pengenalan kepada website ini. Majlis turut dimeriahkan lagi dengan persembahan tarian kebudayaan dan majlis perasmian oleh barisan VIP. 


Setelah perasmian itu maka dengan rasminya laman web ini boleh didaftar secara percuma untuk korang mendapatkan pakej percutian yang menarik dan hebat juga percutian secara percuma WORLDWIDE tak kira samada di dalam negara mahupun diluar negara sekalipun.. Jadi sekarang tak jadi masalah dan kerungsingan lagi untuk korang fikir tentang bajet atau juga duit bila nak bercuti.

Apa yang penting sekarang untuk korang dapat semua ini adalah dengan mendaftar di laman web mereka secara percuma. 

Ye, PERCUMA lah. Aku tak bohong pun hehehhehe

Ni aku kongsikan beberapa pakej menarik yang bakal membuat jiwa korang meronta-ronta nak pi bercuti walaupun cuti kerja dah habis kan hahahaha






Tempoh Promosi :
Bermula sekarang hingga 30 November 2016

Tempoh perjalanan :
1 April 2017 - 31 March 2018 ( kecuali cuti umum )

Semua pakej ini adalah yang terbaik untuk korang rancang cuti tahun depan atau honeymoon bersama yang tersayang. 

Rugi kot kalau tak rebut peluang yang ada ni kerana ia sangat-sangat membantu korang yang kadang-kadang rungsing untuk jalan keluar negara tambah-tambah ahli keluarga yang ramai. 

So apa lagi, jom sharekan promosi ni kepada kawan-kawan yang cari percutian murah. Selamat bercuti semua.

Untuk maklumat lanjut :

INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)
Suite A25-3A,
Sentral Business Park,
Jalan TKS 1,
Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan

Toll Free : 1800 38 3338

Office Hours: 9 a.m. – 6 p.m. (Mon – Fri)








1 comment :

Nadia Johari said...

rugi siapa tak pergi yang promosi tu..aduhh