MY HISTORIC MOMENTS

Sunday, October 2, 2016

Easy Go Charge & Data Cable By Sista Malaysia, Menyenangkan Sungguh!

Hi Korang,


Korang kalau guna smartphone kalau tak de cable memang tak sah lah kan.

Yelah kat mane pulak korang nak charge telefon dan transfer data terutama sekali gambar-gambar ke laptop kan? 

Aku ni kemain melambak-lambak cable tapi ada tuh langsung tak leh nak guna, maklumlah beli tepi jalan je kan sebab tu jadi cam tuh hauhauhauhaua 


Korang pernah dengar Sista Malaysia? 

Sista Malaysia adalah sebuah syarikat yang berasal dari Hong Kong dan kini ibu pejabat Sista di Shenzhen China yang sangat terkenal dengan produk digital dan perbuatan peralatan yang canggih. 

Sista Malaysia ditubuhkan pada 5 August 2015 yang lepas dan kini telah dikenali dengan produk yang berkualiti tinggi dan setanding dengan produk lain di pasaran. Produk yang dikeluarkan oleh Sista Malaysia seperti powerbank, data cable, charger, bluetooth earphone, smartphone cover, smartphone screen film dan pelbagai barangan lagi. 

Aku dapat review produk dari Sista Malaysia iaitu "Easy Go" Charge & Data Cable

charge guna powerbank

Seriously memang membantu aku yang senantiasa menggunakan power bank ni kan. Yelah pi event merata so mane sempat nak charge thru power plug kan. Lagi satu yang bestnya, charge cable ni memang dapat charge dengan cepatnya. Kira macam aku charge dengan powerbank sambil driving bila sampai tempat event tuh bateri phone dah penuh dah. Memang sesangat cepat. 

transfer data ke laptop pun boleh

Maklumat Produk "Easy Go" Charge & Data Cable Sista Malaysia :-

1. Charge & sync cable 
2. Materials: rubber oil "baby skin" & TPE enviromental technology 
3. Length: 22cm 
4. Mix color for each cable 
5. Flat desin, anti-twisting 
6. 118pcs cooper wire, enamelled wire technology, 
7. 2.1A fast charge

HARGA "Easy Go" Charge & Data Cable

RM 29.00 

Untuk mengetahui di mana boleh dapatkan produk Sista Malaysia yang original boleh tekan link ni [WHERE TO BUY SISTA IN MALAYSIA]

Jika korang nak tengok barang aksesori yang dijual oleh pihak Sista Malaysia boleh #SistaMalaysia



SISTA MALAYSIA



1 comment :

luqman zakaria said...

Saya pon beli tepi jalan jgk..yang pasar malam punya..boleh la guna seminggu dua lepas tuh rosak.hehe.