MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, October 11, 2016

MANIS APP | Redeem Cash Vouchers Lagi Best Dan Menguntungkan

Hi Korang,


Ingat tak aku pernah tulis pasal MANIS App ni, kalau korang tak baca lagi meh klik kat link ni hah Manis App - Jangan Buang Resit Belanja






Ermm korang dah cuba ke belum? La belum cubanya eee rugilah korang ni sebab aku sekarang ni dah banyak points pun aku collect, yelah everyday ada je yang nak dibeli tak kiralah makan ke, beli baju ke, beli contact lens semuanya aku snap resit dah masukkan ke dalam aplikasi Manis ni. 




So sebagai seorang Manisan (ewah kemain comey nama tuh ek) bermakna kita ada peluang esklusif untuk kita menebus ganjaran hebat tak kira voucher makan ke, beli barang ke semua boleh.

Bagaimana nak redeem?


Dengan menggunakan Manis Rewards Store!

Dengan Manis, korang boleh redeem vouchers seperti top-up telefon, tiket wayang, F&B vouchers, shopping vouchers dan banyak lagi dengan Manis points yang korang dah collect tuh. 

Apa lagi ek?


Eh ada, dengan Manis jugak korang boleh dapat vouchers percuma dan promosi esklusif daripada kedai favourite korang. Yang percuma korang semua mesti suka kan 

Di antara merchants atau kedai/cafe/outlet yang menyertai Manis ni adalah

  • Carl’s Jr
  • Lazo Diamond
  • Kimarie
  • MyNews.com
  • Espressolab
  • Coffea Coffee
Dan banyak lagi yang kalau aku taip kemain panjang lagi entry ni nanti.

Nak kena ada points ke untuk redeem vouchers ni?

Haruslah TIDAK!

Asalkan korang ada download Manis App kat phone korang, terus korang dapat kesemua kemudahan ni tau.

Cara nak redeem vouchers yang best-best ni, ermm senang je.

Korang ikut step by step ni ek

(Rewards & Free Vouchers! & Merchant (Subject to outlet) & Redeem & Swipe Here & Display your QR code & Enjoy your Cash Voucher)


So apa lagi, meh download lekas aplikasi MANIS ni, korang guna link ni ek


So korang boleh download dulu dan cuba sendiri betapa bestnya MANIS app ni hehehhe

Untuk info lanjut mengenai MANIS app ni korang boleh check it out di :

FB Manis :

Pinterest Manis :

Instagram Manis :

Twitter Manis :

Youtube Manis :

Website Manis :


Lepas ni, makin MANIS berserilah hidup korang ek hauhauahuahauha