MY HISTORIC MOMENTS

Thursday, October 13, 2016

Mari Kumpul TROLLS Magnet Collection Dari 7-Eleven Malaysia.

Hi Korang,

Menda-menda yang ciut miut ni memang berjaya tarik perhatian aku, sebab aku memang suka kumpul menda-menda unik ni. 


Macam sekarang 7-Eleven Malaysia sedang mengadakan promosi baek punye di kesemua outlet mereka ni iaitu TROLLS Magnet Collection.

Korang tengok ni, comel kan.


Ishkk geram plak aku tengok ek. 

So teringin nak tau cam ne nak redeem Trolls Magnet ni ek, jap aku bagitau.


Untuk redeem satu (1) FREE Trolls Magnet, korang kena kumpulkan 12 stickers. Nak dapatkan stickers alah senang je, korang kena membeli barangan di 7-11 pada minimum harga RM5 di mana-mana 7-11 outlet 

Trolls Collector’s Card


Bila dah ada stickers korang kena tampalkan di Trolls Collector’s Card yang boleh di dapati secara percuma di 7-11 outlet ataupun korang boleh download dan print di link ni bit.ly/TrollsCollectorsCard. Yelah tak delah stickers korang hilangkan sementara nak cukupkan 12 keping. 

Trolls Bonus Sticker


Untuk korang yang tak sabar benau nak kumpul secepat mungkin kesemua stickers ni, korang di galakkan untuk mendapatkan ‘partner product’ dalam pembelian RM5 yang melayakkan korang mendapat bonus sticker. 

Contohnya,

Korang beli barang RM5 termasuk dengan satu (1) partner product yang menboleh korang mendapat one (1) bonus sticker. So total stickers yang korang dapat adalah 2 stickers. Kan cepat tuh korang dapat kumpul stickers ni. 

Korang klik ini untuk dapatkan list partner products ek (bit.ly/TrollsPartnerProducts)

Jangkamasa Promosi


Tempoh Pengeluaran Pelekat: 13 September – 7 November 2016

Tempoh Penebusan: 13 September – 14 November 2016





Ermm banyak masa lagi untuk korang nak kumpul kesemua Trolls Magnet ni ek. Aku ni pun baru je tau dan nak pi kumpul sebanyak mungkin. 

Peraduan Show Your Trolls Colour 


Nak menang lagi hadiah yang lagi best? 


Meh sini korang join peraduan Show Your Trolls Colour, ermm lepas je korang redeem Trolls magnet tuh je.

Cara-caranya

Langkah 1:

Ambil gambar korang berpakaian ala-ala mengikut karekter Trolls yang korang minat, alah ikut yang korang redeem tuh ok jugak. 

Langkah 2:

Korang buat ‘collage’ gambar-gambar korang tuh bersama Trolls magnet yang korang redeem dari 7 - Eleven Malaysia.

*Satu (1) Trolls magnet hanya boleh digunakan untuk satu (1) entri. Untuk entri bonus, dapatkan code mingguan dari : (https://www.facebook.com/SweetSpotMalaysia)

Langkah 3:

Hantarkan gambar-gambar korang ke link bit.ly/7E-SYTC untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik

Tarikh peraduan berlangsung : 13 September – 7 November 2016

Hadiah-hadiah:

Hadiah Utama
  • GoPro Hero 4 + Trolls Fashion Twins Style Pack x 3 units 
Hadiah Sampingan
  • Talkin’ Troll 14” Plush Doll x 10 units
  • Trolls Collectible Figure x 40 units
Jomlah kumpul kesemua trolls yang comel ni ek


*Kempen didapati di seluruh Malaysia, sementara stok masih ada.

Info lanjut korang boleh ke,

Facebook 7-Eleven Malaysia : 

#7ElevenMY 
#Trolls 

No comments :