Sunday, October 30, 2016

Banane Munch - Kerepek Pisang Bersalut Coklat

Hi Korang,


Selalu orang makan pisang secara goreng ke, buat pengat ke atau makan cam tu je kan.

Pernah dengar atau tengok kerepek pisang di salut coklat?

Tak kan!!


Itulah ni aku nak perkenalkan kepada korang kerepek pisang bersalut coklat yang di beri nama BANANE MUNCH.

Wah unik sungguh namanye ek!!


Ramuan yang terdapat di dalam BANANE MUNCH ini termasuk lah :
-coklat susu (gula, lemak sayuran, serbuk whey powder, koko, susu tepung skim, pengemulsi, letin soya, vanilin,) kerepek pisang (pisang dan garam).

Rasanya?


Of courselah rasa kerepek pisang bersalut coklat lah hehehhee lemak lemak manis gituh, sebab manis coklat tuh.

Sesuai untuk sesiapa yang sukakan kerepek pisang, terutama sekali boleh di jadikan kudap-kudapan ketika lapar, nak-nak bila stuck dalam jem kan.

Dari segi packaging nya, memang BANANE MUNCH ni mudah dibawa sebab didatangkan dengan kotak yang bersize kecik dan ringan. Tapi isi nya tetap banyak dan sedapppp


Dengan harga RM7.90 sekotak, kalau korang berminat untuk beli boleh terus hubungi:

Banane Munch - 012 808 8804

Nak tau info lanjut tau pun promosi mengenai Banane Munch, korang boleh check it out di

Facebook - 

Instagram - 



Jom berkudap-kudap ek!!

1 comment :

Amanda Suria said...

Apa shj yg bersalut choc sure best laa...ishhh...x leh tahan..