Monday, October 10, 2016

Makan Absolutely Sambalicious Dari Kenny Roger Roasters

Hi Korang,

Yeahhh makan ayam sedap lagi.. I liked it!

Lama benau tak ke Kenny Rogers di Berjaya Times Square, yelah time ada review KRR time tu lah boss garang tak bagi balik awal ermm sudahnya miss lah beberapa few food review session ek

cuba cari di mana saya?

So hari tuh bila Anis ajak pi makan ayam haruslah aku tak lepaskan peluang. Lepas keje je terus naik train ke BTS. Sekali sesampai je ada plak Ruby dengan Aten, ni kira cam reunion sekali lah sebab lama benau tak jumpa diorang berdua ni. 


Kali ni Kenny Rogers Roasters memperkenalkan menu terbaru mereka iaitu Absolutely Sambalicious yang ada pilihan Sambalicious Soup Meal, Sambalicious Favourite Meal dan Sambalicious Chicken Meal.

La sambalnye, mestilah menjadi favourite rakyat marhaen Malaysia seperti aku aku ni kan. Memang hari-hari kita makan sambal kan. 

Sambalicious Soup Meal RM 22.50 

Best sebab siap dengan chicken soup sekali so tak yah nak order asing-asing. Sambalnya terangkat wei

Sambalicious Favourite Meal RM 19.90

Untuk menyedapkan lagi hidangan Sambalicious ni, Kenny Rogers mengembalikan hidangan sampingan mereka yang menjadi kegemaran kita iaitu Spicy Golden Rice dan Potato Salad. 

Spicy Golden Rice 

Potato Salad

Yang best tuh, korang boleh order kedua-dua hidangan ini secara ala-carte pada harga pengenalan hanya RM5.90 each (Normal price RM8.90)


Ada lagi ni yang aku nak bagitau, bagi korang yang kuat makan tuh, semasa promosi Sambalicious ni korang boleh tukarkan quarter chicken meal kepada half chicken meal pada harga RM5 sahaja tau…

jemput makan semuanya

Ermm dah jangan tunggu lelama baik korang pi cuba hidangan Sambalicious yang sedap lagi terangkat ni ek 

Untuk info lanjut :

Hubungi :

+603 – 2119 9888

Web :


Facebook :



ok selamat menjamu selera ek.... hehehhee



3 comments :

Syafiqah Hashim said...

Alaaaa.. apeni ciklily.. makan tak ajak niiii.. Lapar dah sy tengok ni... Potato Salad tuuuuuuuuu.. dap nyaaa

Hanim Hashim said...

aarghhh sedappp mengancam punye menu!

Faizah Azmi said...

Dah rasa!!! Sedap. Kenyang pun kenyang.
Tapi kan, bila dah sedap, nasi pulak sikit, terus rasa sedih. HAHAHA