MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, October 25, 2016

REVIEW | BEST PERFUME Ni Memang Harum Dan Tahan Lama Lah

Hi Korang,


Kita kalau cari minyak wangi mesti nak yang tahan lama melekat kat kita kan, ermm of courselah yang wangi harum semerbak jugak. Mana ada orang sembur perfume bau busuk plak hahahaha


Ye aku tau kalau nak tahan lama belilah yang mahal tapi di zaman ekonomi meleset ni tak larat rasanya nak beli yang mahal yang harga sebotol RM300-450 tuh kan, dah ler aku ni sekali sembur habis segala tempat aku sembur jadi kenalah cari alternatif yang lebih kurang sama dengan yang mahal.


Hari tu aku diperkenalkan dengan BEST PERFUME keluaran tempatan yang bercirikan Perfume Original. 

Di antara keunikan Best Perfume ni adalah:-

• Bau lebih daripada 8 jam ( Based on aktiviti yang mereka lakukan )

• Harga murah dan mampu milik

• Sudah menembusi pasaran Brunie dan Singapura walaupon baru 3 bulan di pasaran

• Wangian ini dibuat sendiri oleh pengasasnya iaitu Zazwani Zakaria.

• Boleh di bawa solat, mudah dibawa untuk travel

Nampak hebat tak minyak wangi ni.


Terdapat perfume untuk lelaki dan wanita yang korang boleh pilih harumannya iaitu:-

Wangian Untuk ( Lelaki ) 
  • One Million _by_ Paco Rabanne
  • Legend _by_ Mont Blanc
  • Armani Code _by_ Girgio Armani
  • Polo Black _by_ Ralph Lauren
  • Dunhill Desire Blue _by_ Dunhill
  • Aqua De Gio _by_ Girgio Armani
  • Dunhill London _by_ Alfred London ( *New* )

Wangian Untuk ( Wanita ) 
  • Bombshell _by_ Victoria Secret
  • Fearless _by_ Victoria Secret
  • Lady Million _by_ Paco Rabanne
  • Black Xs _by_ Paco Rabanne
  • Live _by_ J.Lo
  • Vanilla _by_ Zara
  • Forbidden Rose _by_ Avril Lavinge
  • Incanto Shine _by_ Ferragamo
  • Nina Richi _by_ Nina Richi


Yang aku guna ni sekarang adalah Incanto Shine by Ferragamo. Aku memang dari dulu peminat setia haruman ni tapi di sebabkan mahal bebenau sebotol so kena menabung nak membeli dan guna sket-sket je, nampak nau kedekut ek hahahahahhaha

But now tidak lagi, aku sembur je satu badan. Janji wangiiiiiiiiiiii


In terms of harga pulak, ni hah

10 ml - RM 15 
20 ml - RM 25 
30 ml - RM 35 

Agak-agak berbaloi ke tak? Haruslah berbaloi-baloi wei. Boleh beli semua saiz sebab senang nak bawak kemana-mana. Murah tak menahan tuh.

Bukan aku je yang suka Best Perfume ni, tapi dah ramai orang menggunakannya. Tak caya korang boleh baca testimoni ni.





Untuk info lanjut mengenai minyak wangi Best Perfume ni, korang boleh check it out di

Ms Izzati - 017- 987 9178

Sila LIKE social media untuk BEST Perfume




Dan korang berminat untuk mendaftarkan diri menjadi agent korang boleh contact

5 comments :

Liyliz Yusof said...

mintakkk 1

Husna Rahman said...

menarik

singgah blogwalkin ☺

Radhiah Izzati said...

waahhh.. memang best kan wangian ni.. =)

Adam said...


Thanks for the info.

From:

http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Amanda Suria said...

Ok ni i suka..nanti nak skodeng...