Monday, June 13, 2016

Juadah Berbuka Puasa Ala Buffet Hotel

Hi Korang,

Weekend lepas ktorang berhujung minggu di Shah Alam umah adik ipar aku. Alah-alah sesaje family gathering katanya.

Sabtu petang ktorang sampai lambat sket sebab banyak event nak kene attend, sesampai je diorang dah siap masak pun semua

Ini hah hidangan untuk hari sabtu 


Memang menyelerakan sungguh memacam ada, biasalah buka puasa keluarga. Family dahlah ramai so menu pun memacam lah kan

Yang ni menu hari ahad plak


Ermm lagi bertambah banyak kan, semua hidangan simple-simple je. Orang kata comfort food kan.

Selalu buka berdua je ni sekali sekala berbuka beramai-ramai memang seronok terus selera makan bertambah-tambah.

Memang ala buffet hotel kan memacam hado..




4 comments :

Ida said...

Kuih bakar tu yang nampak paling mengiurkan sekali :)

Mommy Cici said...

huih meriah betul macam macam makanan ada >,<

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

kalau jemput kitorang lagi best,haha

el said...

syokkan kalau berbuka ramai2 ni..mcm2 menu ada..meriahhhhh