MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, June 22, 2016

Buka Puasa Dengan SHOGUN2U Food Delivery

Hi Korang,

Dah dekat 2 minggu puasa ni dan lately ni sampai dah tak tau nak makan apa. 

Bukan tak boleh pi bazaar Ramadan tuh tapi bila dah terlampau banyak pilihan jadi tak tau nak makan apa. Sudahnya semua dibeli dan kemudian tak abis makan kan.

Dah membazir kat situh, ishkk ini kalau Alam Flora tau ni #matilanak kan huahauhauahua

Sudahnya aku bukak website SHOGUN2U ni.

Alah website yang buat delivery makanan secara online. Bukanlah hantar makanan online tapi order secara online lah. Apa ke sengal memasing bulan puasa ni ek.

So aku browselah website shogun2u ni http://shogun2u.com/

Bukak-bukak je dah nampak ada buka puasa promotion ek

BUY 1 FREE 1

Ok ni dah cantik dah ni ek..

Terus klik kat menunya



Hah ada 3 jenis menu untuk promotion ni, so aku pilihlah Beef Rendang Set RM28.90


Masukkan details bagai macam alamat, contact details, dan terus PROCEED. Hah bayo je samaada cash ataupun bayar online thru bank transfer je.

So sampai jugak ke office semalam sebelum aku balik ek. Budak delivery tu tunggu kat bawah je sebab aku nak balik terus kan.

Inilah dia


Bungkus kemain elok je tak de tumpah-tumpah pun. 

bayar 1 harga dan satu lagi percuma

Sampai rumah teruk bukak, kemain sedap plak. Tak sabar nak berbuka nanti makan Beef Rendang dengan Nasi Beriyani ek.

banyakkan portionnya, ni aku bawak naik motor so tunggang terbaliklah jadinya kan

Mudah kan dengan Shogun2u ni, selain daripada makanan melayu ada jugak makanan jepun, vegetarian, snacks, even biskut raya pun ada gak tau. 

Korang check it di www.shogun2u.com


No comments :