Monday, June 20, 2016

Buka Puasa Di INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTRE, Shah Alam

Hi Korang,

Last week sempat pi berbuka puasa di Intekma Resort Shah Alam.


Actually memang tak plan pun, kebetulan ktorang ada #bloggerkakimakan meet up so terus je buat booking kat sini ek. Alah sekali sekala tuko angin makan di Shah Alam apa salahnya kan.

Ini kira 2nd time aku ke marilah, before this ada lunch review so yang ini buffet ramadan pulak ek. 

Rupanya diorang tak buat kat coffee house pun, diorang buat kat convention centre dan tepi swimming pool. Ya ampun best sungguhlah kan. 


Untuk convention centre tu mostly untuk corporate diners yang bertemakan ala Moroccan bagi para pengunjung merasai suasana yang unik dan baru. Buffet ramadan yang kat swimming pool tu open for public. 




















Untuk menu makanan pulak, Buffet Ramadhan di Intekma Resort & Convention Centre (IRCC) ni menyediakan lebih dari 6 gerai makanan yang terdiri daripada aneka jenis makanan seperti Sup tulang Berempah, Kari kepala Ikan, Perut Gulai, Ayam Panggang, Sotong Berempah dan pelbagai lagi menu yang lazat dan sedap sedap belaka. 







Menu Berbuka Puasa Di Intekma Resort & Convention Centre (IRCC)

Gerai 1
Bubur Lambok Daging, Bubur Lambok Ayam
Mee Kari
Sup Kambing Berempah
Sup Perut

Gerai 2
Mutabak Ayam & Daging Dalcha, Kari Ayam

Gerai 3
Kambing Bakar

Gerai 4
ABC, Ais krim

Gerai 5
Rojak Mamak
Sotong kangkung

Gerai 6
Roti John




Harga Buffet Ramadhan Intekma Resort & Convention Centre (IRCC) 2016

Berbuka Puasa :
RM55 nett dewasa
RM27 nett kanak-kanak (6 tahun - 12 tahun)

Pakej keluarga : RM149.00 nett (2 dewasa + 2 kanak-kanak)

Alamat :

INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTRE
Persiaran Raja Muda,
Seksyen 7,
40000 Shah Alam,
Selangor

Tel:
+603 5522 5009/5001/5222/5066

Email:

Website:

Facebook:

Instagram :


Tenkiu Raihan for this, ktorang memang suka sangatlah sebab dapat makan menu-menu yang enak belaka especially mee goreng dan char kuay teow panas tuh ek...



5 comments :

Diana Rashid said...

Nak kerabu..nak kerabu!!hehhe..

berselera klau makan tempat gini..tepi kolem renang lagi...

MrsEnoxis said...

Kena scroll laju2..hehehe..byk gambo makanan sedap2..

Mommy Cici said...

fuhh. nak jadi orang pertama beratur kat aiskem tu boleh >,<

ArELeEz said...

thn lps, dah calling2 dh nk buffet romadhon kat intekma ni. tp, t'paksa cancel ats sbb2 yg xdpt dielakkn. hu3.. moga2 this year, ade rejeki.

sayangkuida said...

X sabarnya nak makan ahad ni