Monday, December 23, 2013

Hatiku Kecewa

Hi Korang,

No mood nak tulis pepanjang hari ni.

Hati sangat sakit

Sebab apa?


Memory card dalam camera corrupted / error / rosak / tak boleh bukak / data hilang

So rasa geram / hati sakit / nak nangis / no mood semua ada.

Jawabnya tak de menarik untuk hari ni ek...

Jadi esok jelah kita sambung main tulis-tulis ni ek..



7 comments :

msredcheesecake said...

tak de cara nk retrieve balik ke?

sabarlah...

byk ke picca dlm tu?

sarah said...

sabar yer...

Afasz said...

sabar ye. .. kite tk pernah lg jd cmni, tp masalah kamera plak. kene p servis >_<

jemput ke blog sy -->

http://afasz.blogspot.com

Ibu Lala said...

Alahai siannya. Thnx ye singgah blog akk.

Amanda Suria said...

Adoiii. ..confirm hati terusik..bertabah la cik lily ye...

hainom OKje said...

Alahai ......sayangnya gambar gambar dlm tu .....mmg sedih pun kalau hilang cenggitu...

TiranaAduka said...

sabo2..x