Saturday, December 21, 2013

Rezeki Berblogging Dari Philips Malaysia

Hi Korang,

Weekend ni malas nak citer panjang-panjang coz orang kan ramai bercuti dari blog.

So nak citer sket je ni.

Tengok kat bawah ni

Jeng jeng jeng..

Gift dari Philips Malaysia

Bukan 1, bukan 2 malah lebih dari 5 jenis barangan elektrik daripada Philips ni. Kebanyakannya aku dapat daripada contest dan juga rewards masa buat project #meaningful innovation baru-baru ni.

Ramai yang dok tanya kat aku, tak nak jual ke bebarang ni. Ermm aku rasa may be tak kot. Sebab tak sampai hati plak nak jual, hasil titik peluh menulis ni. Tapi who knows, may be terbuka hati nak jual murah-murah kan.

Apa pun

Itulah berbudi pada blog tanpa jemu so inilah hasilnya.

Tak dapat masuk suratkhabar cover 1 page macam blogger AmirNawawi dan HazmanFadzil dan menang awards personal blog di Blogr.MY macam Bro Denaihati, menang hadiah kecil-kecilan pun jadilah kan.

Anyway, 
Happy Weekend Korang...

12 comments :

Mieza Everdeen said...

bestnya kak lily! pasni mesti lebih bersemangat nak ke dapur and explore new recipes ^_^

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah,,,,,

Cik Matahariku said...

Wahh..terbaiklah cik lily, suka dengan ayat "hasil berbudi pada blog.."tahniah ya!semoga terus suksess dan salam kenal dari saya;)

NJ said...

antara masuk paper dengan dapat peralatan rumah byk2 ni... mestila saya pilih dpt peralatan rumah ni!! best2.. boleh start meniaga dah...hehehe..
psst.. nak satu.. :)

Mama Zharfan said...

siyes besh!!

kak ina kl said...

Syukur alhamdulliah..seronok kan

Mr Lonely said...

wow, so many philips product!

Salma Tayo said...

kalau nak jual food processor tu gitau ya. :D

Ibu Lala said...

Bestnye. X prnh pun dapat gift best camni

hainom OKje said...

Wah bestnya CL.....macamana boleh dapat reward banyak gitu dpd Philip tu CL...

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... banyak betul dapat nie... tapi lagi best dari masuk suratkhabar nie... tapi aku rasa ko dah masuk majalah awal lagi dari aku kot... hahahaha

Miss Ika said...

waw sis bestnye huhuhu
http://notamanjaku.blogspot.com/