Monday, December 30, 2013

Dah 72 Bulan Kahwin


Hi Korang,


72 bulan kahwin? 

Ermm lama betul plak. Kalau congak balik baru je 6 tahun kitorang kawin.


Saje tajuk entry ikut blogger Ariffshah punya entry Seminggu Kawen hehehehhe comel plak tajuknya. Anyway Selamat Pengantin Baru ye dik..

Lupa plak nak citer pasal anniversary ktorang weekend last 2 week.


Alah tak de apa celebration pun coz tahun ni malas nak pi outing kemana-mana, musim-musim banjir ni kan. Memula dulu plan nak pi lepak pulau, snorkeling 24/7 je tup-tup baru perasan musim monsoon kan. Ermm terus cancel semua.

Sudahnya ktorang celebrate semua family members je.


Lepak kat Shah Alam umah si Gemuk (B.I.L) je, buat masak-masak menu hi-tea dan beli kek dari Secret Recipe sebijik. Senang abis citer. Ada meehoon Singapore, jagung rebus, triffle, cekodok, ubi ketuk dan air mango je.


Ermm hadiah?

Itulah aku sendiri pun tak sangka dapat hadiah, coz dah lama sangat tak bagi hadiah nie. Mr Big cakap aku dah ada semuanya sampai tak tau nak bagi apa lagi dah. Tapi still aku dapat hadiah gak hehehehhehe. Nantilah aku tunjuk, simple but nice.

Itulah dia citernya, rasanya lebih bahagia kot raikan dengan orang-orang yang tersayang.

Tulah, lepas-lepas musim banjir ni kita pi holiday kat pulau ye dear.. Tioman mau tak?



11 comments :

Kisah Si Dairy said...

happy anniversary cik lily...

Shark Kay said...

tahniah untuk annivesary....
sedap pulak tgk menu2 atas meja tue.

adianiez AIDA said...

chewah chewah nak gi pulau tu hi hi hi...
aida da 124 bulan bergelar isteri mr.asben :-)

yana_popeye said...

wahhh nak pegi tioman ? rumah kita dekat je dengan jeti nak ke tioman . hehe .

msredcheesecake said...

happy anniversary cik lily... seuga berbahagia selalu dan dirahmati Allah...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....meriah kan kalau ada ramai yg ada bersama2 menjayakan majlis...:)

isabelle frankly said...

happy belated enibeseri, lily, semoga bahagia selalu di samping mrbig

Rosmadi Shakri said...

Tahniah CikLily

Nad MamaZN said...

Happy anniversary!
Pi tioman? Wow, best tu! :)

Tq sbb singgah blog saya :)

TiranaAduka said...

pe pun semoga berpanjangan hingga ke akhir hayat.
Salam kenal dari tirana aduka.

hazman aka species1980 said...

Nice je celebrate ngan family members kan..... semoga bertambah rezeki ye beb...