Monday, December 2, 2013

Makin Gemuk Bila Jadi Pemenang WORTHY BOOK

Hi Korang,

Sebagai kengkawan dalam dunia blogging ni, aku memang sokong apa jua kengkawan bloggers aku ni buat.

Suruh LIKE la, suruh tulis ENTRY la, suruh pi EVENT lah kan, so mana yang sempat aku tolong memang aku tolong. 

Bila ternampak contest giveaway kat blog MALAY FOOD BLOGGER ni aku pun joinlah. Alah bukan apa pun just LIKE je, kan senang. Tak sampai setengah saat pun. Tada siap dah.

Daripada duk LIKE tuh, tup-tup jadi pemenang plak.

Inilah namanya rezeki terpijak.

Ini di antara voucher makan-makan yang aku menang

aku suke ni, balik keje terus leh singgah kat Petronas Solaris tuh

boleh makan kat Mines time lunch hour

ni kene pi time weekend coz kat area umah aku tak de kedai ni

Hah, amik ko!

Makan tak ingat dan sampai muntah-muntahlah ye

Apa-apa pun terima kasih kat foodblogger ni coz sudi pilih aku sebagai pemenang.

Ermm lagi satu bulan, berat aku ni naik 2 kg kot errmmmm

Oh no way man!

TIDAKKKKKKKK

5 comments :

Kisah Si Dairy said...

bestnya dapat yang free tu...hadoii..nie confrm makan tak hengat...hihih

Amirul Bin Ramli said...

Perghhhh.. Subway!!.. Tapi haritu pergi tersilap beli pulak. Tak biasa lagi makan kat subway.Haha

Kesuma Angsana said...

wah mmg rezeki tu tahniah yer !

Munira Mustafa Kamal said...

Alhamdulillah, rezeki tu!!
Dah lama tak singgah, terperasan header tu, comel :)

hazman aka species1980 said...

Memang rezeki ko la beb....Nanti bila ada event sesama aku pass kat ko yekk