Friday, December 6, 2013

BIG BAD WOLF 2013 Bermula Hari Ini

Hi Korang,

Quick info je ni.

Pesta buku besar-besar akan mula berlangsung hari ini 6th December 2013 hingga 15th December 2013.


Yang penting pesta buku ini akan dibuka secara berterusan selama 230 hours. Lama giler betul. So tak delah bersesak-sesak orang datang kan. Kira korang tak boleh nak tidur weekend ni, moh lah ke sini.

Cam biasa, biasa lah aku dah dah 2-3 kali ke event ni.

Pelbagai jenis buku dijual, tak kira genre apa jua pun. Apatah lagi bahasa kan. Buku pasal masak, buku kanak-kanak, kamus, fiction, fact, buku cinta.

Semalam pun parking kat MIECC ni dah penuh, coz diorang ada preview sale untuk OCBC member dan BBW member kan. Lagi syiok ooo


Apa lagi jom korang pi membusykan diri ke sini ek.

credit pics: www.google.com

4 comments :

adianiez AIDA said...

sedang tunggu kat melaka.
ari tu da gi borong :-)

Kisah Si Dairy said...

kalau dekat dah lama nak ikut terjah...

hazman aka species1980 said...

bila sale bukak 24hrs... memang ramai la yang datang bijak betul la diorang nie

Qashmere said...

Nak pergi..tapi macam jauh.Hahahah