Sunday, December 1, 2013

Roti Tampal Satu!!

Hi Korang,

Aku kalau time cuti-cuti ni kekadang malas gak nak buat breakfast.

Jawabnya kuarlah kejap pi minum.

Yelah ko, kalau termengidam roti canai haruslah ke kedai makan. Nak buat sendiri memang tak do la kan. Siapa plak nak pi menebar roti tu nanti. Kang jadi tepung terbang dibuatnya.

Selalu ktorang akan pi kedai depan jalan ni je, kedai abang ni.

Walaupun ramai orang tapi servicenya cepat.

Order order, lat 5-10 minit. Terus dapat. Bagi aku cepatlah tu. Kalau order nasi lemak ke soto ke lontong ke lagi cepat, yelah barang semua dah siap sedia cuma nak hidang je.

Ini dia one of my favourite


Roti Tampal

Lazatnya, telur kuning tu sampai melimpah ruah.

Actually roti tampal ni merupakan roti kosong garing yang ditampal dengan sebiji telur. Tapi sekejap je dimasak coz nakkan telur tu dalam keadaan 1/2 masak.

Inilah hasilnya..

Anyway, happy sunday everyone..




5 comments :

Amirul Bin Ramli said...

Selalu kalau makan mesti order roti telur je. Macam best je roti tampal ni. hehe

Azham Vsvc said...

sedapnya telur kuning tu!!!

hazman aka species1980 said...

alahai beb... ko nie buat aku nak singggah kedai mamak je petang nanti... hohoho

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg sedap ler !

Maria Firdz said...

pertama kali tahu psl roti tampal ni... kna tmpal dgn telur rupanya..